• Εκτύπωση

Ο Καρέλης κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό



Ο εξαιρετικός Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου επιβραβεύτηκε με το γκολ του Καρέλη στο 87΄ και μετά το 1-1 στην έδρα της Αϊντχόφεν έμεινε ζωντανός στη “μάχη” της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.


Η Αϊντχόφεν μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει από το 1ο λεπτό και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 17΄ όταν ο Ντεπάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην απειλούσε, αλλά κατάφερε να περιορίσει την κατοχή των Ολλανδών σε χώρους ακίνδυνους για τον Στιλ. Η Αϊντχόφεν όμως κατάφερε να σκοράρει στη μοναδική περίπτωση στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε χώρους. Στο 43΄ ο Ντεπάι έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε και τον Στιλ έστειλε, σε κενή εστία, τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βίλεμς να απειλεί και στον Στιλ να κρατάει το 1-0 για τον Παναθηναϊκό, ενώ οι “πράσινοι” απάντησαν με τον Πράνιτς στο 52΄. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ατζαγκούν δεν μπόρεσε να βρει στόχο από εξαιρετική θέση, ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου δικαιώθηκε για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο 87΄. Ο Πάσφεερ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Πέτριτς, η μπάλα επέστρεψε στον Κροάτη που πάσαρε στον Καρέλη ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε... ροκ, ωστόσο καμία ομάδα δε μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αϊντχόφεν: Πάσβερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχερ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67’ Γιόζεφζον), Ντε Γιονγκ, Ναρσινγκ (75’ Ριτζμάιερ).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Δώνης, Μπούι, Ντίνας (24’ Ατζαγκούν), Πράνιτς (60’ Καρέλης).


Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Εστορίλ-Ντιναμό Μόσχας 1-2
Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-1

Ντινάμο Μόσχας 9
Αϊντχόφεν 4
Εστορίλ 3
Παναθηναϊκός 1

Η επόμενη αγωνιστική

Ντιναμό Μόσχας-Εστορίλ
Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν


newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB