• Εκτύπωση

Natalya Poklonskaya: Η "Βασίλισσα" της Κριμαίας και εκλεκτή του Πούτιν



Ποια είναι η γενική εισαγγελέας της Κριμαίας, την οποία επέλεξε ο Πούτιν για μια πολύ κρίσιμη θέση(Pics)

Η 34χρονη Νατάλια Ποκλόνσκαγια (Natalia Poklonskaya), επιλογή Πούτιν, συστήθηκε στην παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο Μάρτιο.

Η ίδια είναι προσωπική επιλογή του Πούτιν και παραμένει σε μια νευραλγική θέση την ώρα που η κρίση στην Ουκρανία συνεχίζεται.

Το παρουσιαστικό της αμέσως προκάλεσε πολύ θετικά σχόλια και όταν δημοσιογράφοι και "θαυμαστές" της άρχισαν να ψάχνουν περισσότερα για την ζωή της βρέθηκαν μπροστά σε μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Από τότε που η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε, δημιουργήθηκε ακόμα και μια σειρά κινουμένων σχεδίων, πολλά από τα οποία ανέβηκαν στην ιαπωνική ιστοσελίδα Pixiv.

Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Μόσχας, της απόσχισης της Κριμαίας και την επιστροφή της στη Ρωσία και έχει χαρακτηρίσει τις ουκρανικές αρχές ως "Διαβόλους φτιαγμένους από στάχτη".

Η ίδια είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να τονώσει με τις εμφανίσεις και τις κινήσεις της το Ρωσικό φρόνημα στις περιοχές που έχουν καταλάβει οι αντάρτες.

Πριν την τοποθέτησή της στην καινούργια της εργασία, η φιλορωσίδα Νατάλια εξασκούσε το επάγγελμα της Γενικής Εισαγγελέως, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο.

Τον Φεβρουάριο εξέφρασε επικρίσεις για την αντιπολίτευση και την εξέγερση και ανακοίνωσε την παραίτησή της. Λίγο καιρό μετά, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τη Μόσχα μέσα σε Ουκρανικά εδάφη κάτι που επέσυρε και ποινική δίωξη εναντίον της από την κυβέρνηση του Κιέβου.

Τώρα, σε νέες δηλώσεις της αναφέρει ότι όποιος δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Κριμαίας θα απελαθεί. Δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στην Ουκρανία.

Δείτε φωτογραφίες της όπως τις δημοσίευσαν χρήστες των κοινωνικών δικτύων στο διαδίκτυο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χθες Πέμπτη πάντως, οι φιλορώσοι αποσχιστές στην ανατολική Ουκρανία διεμήνυσαν ότι σκοπεύουν να καταλάβουν πόλεις-κλειδιά τις οποίες ελέγχουν τα κυβερνητικά στρατεύματα, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία.

"Η Κραματόρσκ, η Μαριούπολη, η Σλοβιάνσκ θα γίνουν δικές μας. Είμαστε έτοιμοι να τις καταλάβουμε. Δεν αποκλείονται σκληρές μάχες", δήλωσε ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, ηγέτης της αυτοανακηρυγμένης "Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ".

Οι τρεις πόλεις είχαν επανέλθει στον έλεγχο των κυβερνητικών στρατευμάτων το καλοκαίρι, αφού οι ομάδες των ανταρτών τις εγκατέλειψαν. Η ανακατάληψη της Κραματόρσκ και της Σλοβιάνσκ σημειώθηκαν έπειτα από σφοδρές μάχες με τη χρήση βαρέος πυροβολικού κι από τις δυο πλευρές.

Ο κ. Ζαχαρτσένκο κατηγόρησε επίσης την ουκρανική κυβέρνηση ότι παραβιάζει την εκεχειρία στην περιοχή. Και οι δυο πλευρές έχουν ανταλλάξει επανειλημμένα αλληλοκατηγορίες για παραβιάσεις της εκεχειρίας από την 5η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Russia Today, news247.gr




 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB