• Εκτύπωση

Οι 25 πολυεθνικές που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον



Google, SAS Institute και NetApp οι απόλυτοι «παράδεισοι» για κάθε εργαζόμενο - Δείτε τη λίστα

Στην πρώτη θέση των 25 πολυεθνικών εταιρειών που ξεχωρίζουν το 2014 για το εργασιακό τους περιβάλλον βρίσκεται η Google, σύμφωνα με το Great Place to Work®, μία εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης, με διεθνή παρουσία, η οποία βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν η SAS Institute και η NetApp, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τρεις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύτηκαν (Microsoft, Diageo, MARS) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα. 

Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World's Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work® και αφορά σε περίπου 50 χώρες, μεταξύ των οποίων από το 2003 και η Ελλάδα. Μια εταιρεία για να ενταχθεί σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να απασχολεί το λιγότερο 50 άτομα σε κάθε χώρα που διακρίνεται, να έχει τουλάχιστον 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία. 

Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® καταγράφει και αναλύει τις απόψεις τους για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους, σε περισσότερους από 5 εκατ. εργαζομένους, από περίπου 7.200 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 16 εκατ. εργαζομένους παγκοσμίως.

Δείτε τη λίστα



protothema.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB