• Εκτύπωση

Δηλητηρίασε τα παιδιά της κι αυτοκτόνησε λόγω... πεθερικών


Δεν το χωρά ανθρώπου νους. Μία γυναίκα στο δυτικό Λονδίνο ανάγκασε τα ανήλικα παιδιά της να πιουν οξύ (!) και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή δεν άντεχε πλέον να ζει με τα πεθερικά της.

Η γυναίκα έδωσε στις δύο ανήλικες κόρες της να πιουν οξύ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια, επειδή δεν άντεχε πλέον την συμβίωση με τα πεθερικά της, όπως δήλωσε ο ανακριτής.

Νεκρή δίπλα στα παιδιά της...

Η 34χρονη Heena Solanki, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της δίπλα από την 9χρονη Jasmine και την 4χρονη Priha από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στο δυτικό Λονδίνο, τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή φωτό - dailymail.co.uk
Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Η γυναίκα που ήταν βιοχημικός, ανάγκασε τις κόρες τις να πιουν την τοξική ουσία, πριν πιει και η ίδια το δηλητηριώδες "κοκτέιλ", ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό γραφείο του δυτικού Λονδίνου.

Πηγή φωτό - dailymail.co.uk
Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Ο ανακριτής δήλωσε πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν μπορούσαν να αντέξουν τις αναθυμιάσεις της τοξικής ουσίας, την οποία η 34χρονη μητέρα είχε πάρει από ένα κλειδωμένο ντουλάπι του σχολείου στο οποίο εργαζόταν σαν τεχνικός εργαστηρίου.

Δεν το περίμενε κανείς

Κανείς από τους συγγενείς της δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο διαβάστηκε μία δήλωση του άνδρα της, Kalpesh Solanki, ο οποίος παρουσιάστηκε έκπληκτος από την αποτρόπαια πράξη της συζύγου του.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως ο πεθερός είναι λίγο δύστροπος και προβληματικός

"Πριν τον θάνατό της πίστευα πως η Heena ήταν ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Ζούσαμε μία καλή ζωή με τα δύο παιδιά μας και το μόνο ζήτημα για το οποίο ήμουν ενήμερος, ήταν πως δεν της άρεσε το ότι ζούσαμε με τους γονείς μου. Η κατάσταση αυτή την "έριχνε" κάποιες φορές και είχαμε αποφασίσει να μετακομίσουμε, αλλά δεν το είχαμε πει ακόμη στους γονείς μου", δήλωσε ο σύζυγος της παιδοκτόνου.

Ο κ. Solanki είπε ακόμη πως η Ινδή σύζυγός του δεν είχε εμφανίσει σημάδια κατάθλιψης και ποτέ δεν είχε αναφερθεί σε ενδεχόμενο αυτοκτονίας. "Προφανώς υπήρχαν θέματα τα οποία δεν συζητούσε μαζί μου, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα σημάδι πως ήταν τόσο δυστυχισμένη και πως αυτή θα ήταν τελικά η λύση".

Πηγή φωτό - dailymail.co.uk
Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Όταν κλήθηκαν οι αρχές, την μοιραία βραδιά του περασμένου Απριλίου, μόνο κάποιοι πυροσβέστες που φορούσαν ειδικές στολές κατάφεραν να μπουν στην σκηνή του εγκλήματος, όπου αντίκρυσαν το φρικιαστικό θέαμα κι ακόμη βρήκαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας, το περιεχόμενο του οποίου δεν έγινε γνωστό.

Πηγή: dailymail.co.uk, newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB