• Εκτύπωση

Κύριε Παπουτσή



Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή...Καταδίκη της δολοφονίας από όλα τα κόμματα...Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στα Σώματα Ασφαλείας...


Κύριε Υπουργέ.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί, δυστυχώς η συνεχής επανάληψη έχει αμβλύνει τα αντανακλαστικά μας και αποσβολωμένοι είναι σαν να περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά ,χθεσινούς μαθητές Λυκείου ,με όνειρα και ελπίδες που δεν πρόλαβαν να δουν να γίνονται πραγματικότητα.
Τα ευχολόγια πλέον δεν αρκούν.
Άλλη φορά πριν παραδώσετε ως πρόβατα επί σφαγή ότι καλύτερο διαθέτει το Σώμα ,προσπαθήστε να τους εφοδιάσετε εκτός από τις αναγκαίες γνώσεις και ότι καλύτερο πρέπει να διαθέτουν ως προς τον εξοπλισμό τους.
Είναι ντροπή για την Ελληνική πολιτεία οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ να αναγκάζονται να προμηθεύονται από τον πενιχρό μισθό τους κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα για να νοιώθουν μια υποτυπώδη ασφάλεια.

Κύριε Υπουργέ.
Έχετε αναρωτηθεί αν όλες οι μηχανές της ομάδας "ΔΙΑΣ" είναι κατάλληλες για καταδίωξη;
Έχετε αναρωτηθεί αν αρκεί μια απλή συνέντευξη για να επιλεγεί κάποιος σε μια τόσο επικίνδυνη αποστολή;


Είναι προκλητικό για την κοινωνία να ακούμε κάθε μέρα τρομακτικά νούμερα για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος ,για φοροφυγάδες, για μιζαδόρους και να μη μπορεί να εξασφαλισθεί ένα μικρό ποσό για αυτά τα παιδιά.
Επιτέλους κάντε κάτι,όχι για την υστεροφημία σας ,το χρωστάτε πρωτίστως στον Γιώργο και στον Γιάννη , για να κυματίζει η σημαία της Ελληνικής Αστυνομίας περήφανη και ποτέ πια μεσίστια.

pelasgia.blogspot.com


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB