• Εκτύπωση

Σύλληψη πριν από λίγο στο κέντρο της πόλης για πλαστά 50ευρα


- Την κυνήγησε και την σταμάτησε ένα απο τα "θύματα".

Στα χέρια της ασφάλειας Λαμίας βρίσκεται αυτή την ώρα και ανακρίνεται μία ξανθιά γύρω στα 50, που συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πριν από λίγο στο κέντρο της Λαμίας.

Λίγο πριν σε 2 καταστήματα της Αγ. Νικολάου έκανε αγορές με πλαστά 50ευρα. Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος που κατάλαβε το πλαστό χαρτονόμισμα, λίγα λεπτά μετά την ακολούθησε τρέχοντας και κατάφερε να την σταματήσει στην οδό Καποδιστρίου απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.

Το "θύμα" που δεν κρατούσε τηλέφωνο, παρακαλούσε τους περαστικούς να ειδοποιήσει κάποιος την Αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ και αυτοκίνητο της ασφάλειας και πήραν την ύποπτη για ανάκριση στο τμήμα.

Το LamiaReport, που ήταν εκεί, ρώτησε την γυναίκα που βρήκε το πλαστό και αν έχει άλλα χαρτονομίσματα πάνω της. Μας απάντησε ότι το πήρε από έναν πλανόδιο πωλητή CD που της ζήτησε να του δώσει 50 ευρώ σε άλλα χαρτονομίσματα και ότι δεν έχει άλλα μαζί της.

Όπως είπαν όμως στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, η ξανθιά γυναίκα είχε  και άλλα 50ευρα τα οποία έβγαλε από την τσάντα και τα έβαλε στις τσέπες της.

Τα λίγα λεπτά που ήταν εκεί μέχρι να την πάρει η αστυνομία ήταν ανήσυχη και τηλεφωνούσε συνεχώς.

Το εάν εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων θα το δείξει η προανάκριση, ωστόσο πρέπει να είμαστε γενικώς προσεκτικοί στις συναλλαγές μας γιατί στην αγορά κυκλοφορούν πολλά πλαστά χαρτονομίσματα και όχι μόνο 50ευρα.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB