• Εκτύπωση

Λαβράκι για την Ασφάλεια η ξανθιά κυρία με τα πλαστά 50ευρα


Τα πλοκάμια του κυκλώματος ψάχνει τώρα η Ασφάλεια Λαμίας

Η 44χρονη από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας, που συνελήφθη το πρωί στο κέντρο της Λαμίας, ανακρίνεται στο αστυνομικό μέγαρο, αφού πάνω της βρέθηκαν:
17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
9   πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
2   πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. 


Βρέθηκαν επίσης 200 περίπου ευρώ σε διάφορα μικρά χαρτονομίσματα, τα οποία ήταν ρέστα από τις αγορές που είχε προλάβει να κάνει μέχρι να συλληφθεί.
Η 44χρονη ξανθιά "κυρία", στην αρχή ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, όπως και στο LamiaReport που ήταν παρόν στη σύλληψη στην οδό Καποδιστρίου, ότι δεν είχε άλλα πλαστά χαρτονομίσματα επάνω της. Ύστερα όμως από λεπτομερή έρευνα που της έγινε, βρέθηκαν μερικά πλαστά μέσα στην κάλτσα της, ενώ τα υπόλοιπα επιμελώς κρυμμένα ανάμεσα στις σελίδες σημειωματαρίου, που είχε στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η 44χρονη ομολόγησε την ενοχή της και μάλιστα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιούσε για τα πλαστά.

Το χρονικό της σύλληψης:

Η κυρία με τα πλαστά ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τις αγορές, αφού στο αυτοκίνητό της υπήρχαν αρκετές τσάντες με ψώνια. Το σύστημά της ήταν να μπαίνει σε διάφορα μαγαζιά, να ψωνίζει φτηνά προϊόντα, για παίρνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό σε ρέστα.
Το ίδιο έκανε και σε ένα κατάστημα στην οδό Ροζάκη Αγγελή. Όταν η μαγαζάτορας αντιλήφθηκε ότι πληρώθηκε με πλαστό 50ευρω, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να αναζητάει την ξανθιά που είχε ψωνίσει λίγο πριν στο μαγαζί της. Δείτε τι είπε στο LamiaReport: <<Πήρα τα γειτονικά μαγαζιά με τη σειρά και ρωτούσα αν την είδαν. Τελικά κάποιος μου είπε ότι πήγε προς την οδό Αγ.Νικολάου. Λίγο αργότερα την είδα στην οδό Καποδιστρίου, έξω από το κατάστημα Παπαδημητρόπουλος. Τη σταμάτησα και παρακαλούσα τους περαστικούς να πάρουν τηλέφωνο την Αστυνομία. Κάποιος χριστιανός τελικά πήρε από το κινητό του και σε λίγα λεπτά ήρθε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.>>
Το LamiaReport που βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος ρώτησε την 44χρονη, πως βρέθηκε το πλαστό 50ευρω στα χέρια της. Εκείνη ταραγμένη απάντησε, ότι πρώτη φορά της συμβαίνει αυτό και ότι το πήρε από πλανόδιο πωλητή CD που του έκανε ψιλά το 50ευρω. Ωστόσο, μέχρι να έρθει η Αστυνομία έδειχνε τρομερά ανήσυχη και τηλεφωνούσε συνεχώς.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε αυτοκίνητο της Ασφάλειας, όπου την παρέδωσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB