• Εκτύπωση

Η σπείρα από τη Στυλίδα, πιάστηκε στη Μαγνησία...


- Στα χέρια της αστυνομίας, οι 5 από τους 7 κακοποιούς
- Κατηγορούνται για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών
- Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα το είχαν κλέψει από τα Καμένα Βούρλα

Τέλος στη δράση μιας "πολυεθνικής" σπείρας έβαλε χθες βράδυ η Αστυνομία συλλαμβάνοντας 5 από τα 7 μέλη της συμμορίας, που είχαν πάρει σβάρνα την περιοχή της Αμαλιάπολης και του Αλμυρού, "γδύνοντας" σπίτια και καταστήματα.
Πρόκειται για δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος, δύο Ρουμάνους και έναν Αλβανό, ενώ αναζητούνται και δύο ακόμη συνεργοί τους, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είναι Έλληνες.
Όλοι οι παραπάνω είναι κάτοικοι Στυλίδας και γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, αφού έχουν απασχολήσει με τη δράση τους και στο παρελθόν.

Χθες βράδυ οι 7 δράστες κινούνταν στην περιοχή του νομού Μαγνησίας με 2 αυτοκίνητα. Ένα μαύρο Fiat και ένα Citroen C5 που είχαν κλέψει λίγες μέρες πριν από τα Καμένα Βούρλα.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη των 5 δραστών έγινε στην περιοχή Άγιος Δημήτριος του Αχίλλειου Μαγνησίας ύστερα από καταδίωξη, ενώ οι άλλοι 2 κατάφεραν να διαφύγουν.

Λίγο πριν η σπείρα έκλεψε από ξενώνα της Αμαλιάπολης ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές αξίας περίπου 2.000€, καθώς και δύο πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων της ιδιοκτήτριας του ξενώνα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, το ίδιο βράδυ διέρρηξαν ακόμα δύο σπίτια απ' όπου αφαίρεσαν τρόφιμα, ρούχα, εσώρουχα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.000€.
Οι δράστες επίσης στις 15 Απριλίου, είχαν αφαιρέσει από σπίτι και από καφετέρια της περιοχής, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και ποτά αξίας, περίπου 2.660€, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 590€.
Στα αυτοκίνητα των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μέρος των κλοπιμαίων.

Οι 5 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη και των άλλων 2 συνεργών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η δράση της σπείρας δεν περιοριζόταν μόνο στη Μαγνησία, αλλά στη Φθιώτιδα, ίσως και σε άλλους νομούς.








Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB