• Εκτύπωση

Τι εξόργισε τον Απόστολο Γκλέτσο...

 

Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Στυλίδας

<<Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε δάνεια για να κάνουμε έργα, που εκ των προτέρων ξέρουμε ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια. Οι δημότες πρέπει να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους. Είναι υποχρέωσή μας να τα ψάξουμε όλα. Ένα προς ένα>>
, είπε στο  LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στον αέρα τινάχθηκε χθες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όταν ο Δήμαρχος παρουσίασε υπηρεσιακό έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, το οποίο είχε αποδέκτη την πρώην δήμαρχο και ουσιαστικά της εφιστούσε την προσοχή για να μην προχωρήσει ένα έργο, το οποίο δεν ήταν νόμιμο και δεν μπορούσε ποτέ να πάρει άδεια.
Παρ΄όλα αυτά το έργο προχώρησε και το κιόσκι που βλέπετε στις φωτογραφίες μαζί με τα παρελκόμενα στοίχισε σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 140.000 ευρώ.
Κάποιος από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο, ότι αυτά με τα οποία ασχολείται δεν είναι σοβαρά πράγματα και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον δήμαρχο να εκραγεί και να απειλεί ότι θα καταθέσει μέχρι και μηνύσεις.
Οι σύμβουλοι της πρώην δημάρχου Αλέκας Καραγεώργου αποχώρησαν από την αίθουσα, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό είναι μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Γκλέτσος, που παρέλαβε ένα δήμο υπερχρεωμένο, έχει ήδη ξεκινήσει έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου και ψάχνει όλα τα έργα που έγιναν, κυρίως με απ΄ευθείας αναθέσεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Στυλίδας, ο οποίος προς το παρόν είπε, ότι δεν θέλει να πει περισσότερα για το θέμα αυτό και ό,τι έχει να πει θα το πει μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόνισε όμως με νόημα ότι στις συνεδριάσεις πρέπει να μένουμε και να απαντάμε με επιχειρήματα και στοιχεία και όχι να δημιουργούμε εντάσεις και να αποχωρούμε.<<Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε δάνεια για να κάνουμε έργα που ξέρουμε ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια. Οι δημότες πρέπει να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους. Είναι υποχρέωσή μας να τα ψάξουμε όλα. Ένα προς ένα. Και θα το κάνουμε, όσο κι αν κάποιους αυτό τους πονάει>>, είπε χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε από την πρώην Δήμαρχο, αν θέλει να απαντήσει, για το πόσο στοίχισε το "κιόσκι" ή "η παγόδα της ντροπής", όπως την αποκάλεσε κάποιος, και αν για αυτό το έργο έχει δοθεί άδεια ή όχι...

(Αυτό είναι το Υπηρεσιακό Σημείωμα από την Τεχνική Υπηρεσία προς την πρώην Δήμαρχο)
 






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB