• Εκτύπωση

Θρίλερ στη Φθιώτιδα:Τι κρύβει το μακάβριο εύρημα στο δρόμο Λαμίας -Δομοκού



Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο και μέλη σώματος σε αποσύνθεση


Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 08:30 σήμερα το πρωί, για ένα μακάβριο εύρημα στο 15ο χλμ Λαμίας-Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση της Αντίνιτσας.
Πιο συγκεκριμένα ένας πολίτης σε δασική έκταση εντόπισε ένα ανθρώπινο κρανίο σε αποσύνθεση.

Άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι πήγαν στο σημείο, βρήκαν σε ακτίνα 15 περίπου μέτρων τα υπόλοιπα οστά, καθώς και υπολείμματα γυναικείων ρούχων μαζί με άλλα αντικείμενα. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, που προερχόταν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εξερεύνησε τον χώρο και περισυνέλεξε τα παραπάνω, τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μήπως ανήκουν στην 62χρονη από τον Αγ. Κωνσταντίνο?

Στις 4 Ιουλίου εξαφανίσθηκε η 62χρονη Ραμιώτη Ελευθερία από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που την προηγούμενη ημέρα είχε επισκεφθεί το μοναστήρι της Αντίνιτσας.
Από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένειά της, που ζει ένα δράμα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει κάποια πληροφορία ή κάποιο νέο για την 62χρονη, την αναζητά με κάθε τρόπο.

Η αστυνομία αν και έχει κάποια ευρήματα στα χέρια της, όπως περούκα και κομποσκοίνι που παραπέμπουν στην εξαφανισθείσα, περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση για να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

'Όταν βέβαια πιστοποιηθεί η ταυτότητα, στην οποία ανήκουν τα μακάβρια ευρήματα, τότε οι αστυνομικοί θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο.


Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 62χρονης-Έκκληση για βοήθεια από την κόρη της











Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB