• Εκτύπωση

Οι ληστές του "90" χτύπησαν και τον "ΓΑΛΑΞΙΑ" στην Αλίαρτο...



Ο ένας βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ αναζητείται και ο συνεργός του...

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στις 22-11-2011, από δύο δράστες, στο σούπερ μάρκετ "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για έναν 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου 2011 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για ένοπλη ληστεία σε καφέ – εστιατόριο ("90" στην εθνική οδό), στην περιοχή της Θήβας.

Ειδικότερα στις 22-11-2011 το απόγευμα, ο 37χρονος μαζί με έναν ακόμη δράστη, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε πολυκατάστημα « SUPER MARKET » στην Αλίαρτο Βοιωτίας και με την απειλή όπλων, απέσπασαν από τα ταμεία του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Λίγες μέρες μετά, στις 12-12-2011 το πρωί, ο 37χρονος μαζί με συνεργό του, εισήλθαν σε καφέ – εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στο 90ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, έχοντας και πάλι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον 31χρονο υπάλληλο να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργάνωσαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και συνέλαβαν τον 37χρονο στο σπίτι του, το μεσημέρι της επόμενης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας , ενώ κοντά στο σπίτι βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές και προφυλακίσθηκε, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 37χρονος είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα από τις Δικαστικές Φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας συνεχίζονται, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, συνεργού του 37χρονου, ενώ διερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων κακουργηματικής φύσεως αδικημάτων.


Διαβάστε επίσης:

Μπήκαν με όπλα και κουκούλες στο super market

Ληστεία τα ξημερώματα στο "90" στην εθνική


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB