• Εκτύπωση

Κλέαρχε δώσε και τα κλειδιά να τελειώνουμε (Του Δημ. Κωνσταντόπουλου)



Με αφορμή το δρομολογούμενο κλείσιμο της 7ης ΕΜΑΚ...


Θέλουν να κλείσουν και την 7η ΕΜΑΚ. Είναι η εισήγηση της επιτροπής στο πλαίσιο της περιστολής δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού. Κλείνουν και σταθμούς της Πυροσβεστικής σε κωμοπόλεις της Στερεάς.

Κάποιοι χαρτογιακάδες, κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου, αποφάσισαν ότι οι πολίτες στην ελληνική περιφέρεια, αν και αγρίως φορολογούμενοι, ΔΕΝ έχουν το ίδιο δικαίωμα στην πυρασφάλεια με αυτούς των αστικών κέντρων. Εάν χρειαστεί να επέμβει η 7η ΕΜΑΚ άμεσα, για να σωθούν κάποιες ζωές...ποιος νοιάζεται, οι περικοπές έχουν μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή.

Πάρα πολλές υπηρεσίες, οργανισμοί και φορείς κατάργησαν ή έχουν σκοπό να καταργήσουν τις περιφερειακές διευθύνσεις τους, που είχαν στη Λαμία, την έδρα της Περιφέρειας.

Παράλληλα ΚΕΥΠ, ΜΕΡΥΠ, Π.Ε.Λ., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΕΙ, κλείνουν ή υποβαθμίζονται, ενώ η Στερεά Ελλάδα ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στην ΑΝΕΡΓΙΑ με 23,3% (διαβάστε εδώ την σχετική είδηση).

Κύριε Περιφερειάρχη και λοιποί εντιμότατοι συνυπεύθυνοι. Εάν είναι να είμαστε μόνο στα χαρτιά έδρα Περιφέρειας, καλύτερα να τους παραδώσετε τα κλειδιά, για να έχουν και μείωση εξόδων....

Έτσι κι΄αλλιώς όπως αποδεικνύεται στην πράξη, ο ρόλος της ΑΙΡΕΤΗΣ Περιφέρειας, (του μικρού ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ όπως έλεγαν), αλλά και των άλλων αιρετών, είναι πλέον ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ.

Άλλοι αποφασίζουν. Όχι μόνο αποφασίζουν χωρίς να σας ρωτήσουν, αλλά συμπεριφέρονται σαν να ΜΗΝ υπάρχετε.

Δεν έχετε πάρα μόνο δύο επιλογές:

Α) Παραδίνετε τα κλειδιά και παραιτήστε. Θα βοηθήσετε σημαντικά στον προϋπολογισμό. Βέβαια είναι δύσκολο να φανταστώ τι δουλειά θα κάνουν κάποιοι μετά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

Β)Σηκώνετε τα μανίκια. Ανασκουμπώνεστε και αντιδράτε ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Έτσι έχετε μια μικρή ελπίδα να σώσετε ότι σώζεται γι΄αυτό τον τόπο και να σώσετε επίσης την αξιοπρέπειά σας.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB