• Εκτύπωση

Μάχη με το χιονιά για να κρατηθεί ανοιχτή η εθνική - Που χρειάζονται αλυσίδες


Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας και του Μπράλου...

Πραγματική μάχη με το χιονιά δίνουν αυτή την ώρα στην εθνική οδό οι άνδρες της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό οδικό δίκτυο.

Εδώ και αρκετή ώρα έχουμε σφοδρή χιονόπτωση στο ύψος του Μαρτίνου, της Τραγάνας, της Αταλάντης και την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Οι αλατιέρες ρίχνουν συνεχώς αλάτι για να μην παγώσει το χιόνι στο οδόστρωμα, ενώ όπου κρίνεται αναγκαίο γίνονται προσωρινά ανασχέσεις των οχημάτων, για να καθαρίσουν τα μηχανήματα.

Όλη τη νύχτα η κατάσταση στην εθνική οδό ήταν πολύ δύσκολη, αφού κατά διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά υπήρχαν έντονα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να χρειάζονται συνεχείς επεμβάσεις των συνεργείων και ανασχέσεις οχημάτων για να μην διπλώσει κάποια νταλίκα και χαθεί ο έλεγχος.

<<Έχουμε ξεπεράσει τους εαυτούς μας. Όλη τη νύχτα δίναμε μάχη με το χιονιά για να κρατήσουμε το δρόμο ανοιχτό και το οδόστρωμα καθαρό>>, είπε στο LR αξιωματικός της τροχαίας.

Αυτή την ώρα αλυσίδες χρειάζονται μόνο στην Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου από τον Τυμφρηστό μέχρι τη σήραγγα κυρίως λόγω παγετού. Επίσης αλυσίδες χρειάζεται και το ορεινό επαρχιακό δίκτυο των νομών της Στερεάς, αφού το χιόνι έχει παγώσει στους δρόμους που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, όπου δεν έχουν προλάβει να ρίξουν αλάτι και να περάσουν τα εκχιονιστικά.

Δείτε πως έχει η κατάσταση σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου μέσα από τις web κάμερες.

Για το σταθμό στην Ομβριακή πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στο Καλαμάκι πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στο Μπράλο πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στο Ελευθεροχώρι πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στο Τυμφρηστό πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στη Ράχη Τυμφρηστού πατήστε ΕΔΩ

Για το σταθμό στο 51ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας-Άμφισσας πατήστε ΕΔΩ




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB