• Εκτύπωση

Πως έγινε το φονικό στη Στυλίδα (video)


-Ένας 30χρονος νεκρός, ο τραγικός απολογισμός μιας παρεξήγησης
-Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, δηλώνει ο Δήμαρχος
-Ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας ανέλαβε την υπεράσπιση του 49χρονου

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5.00΄το απόγευμα σε ουζερί της Στυλίδας. Μια παρέα Αλβανών, αρχικά παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια και με παρέα Ελλήνων, που κάθονταν σε άλλο τραπέζι. Υπήρξε ένταση και ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί επέπληξε και έδιωξε την παρέα των Αλβανών, που δημιούργησε τη φασαρία.
Οι Αλβανοί φεύγοντας πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, για να τον εκδικηθούν.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να κλέισει το ουζερί,  επέστρεψαν οπλισμένοι με μαχαίρια και άρχισαν να απειλούν τον 54χρονο, το γιό του και τους θαμώνες. Ακολούθησε συμπλοκή και ο ιδιοκτήτης του ουζερί φοβούμενος για τις ζωές τους, πήρε την καραμπίνα από την κουζίνα και πυροβόλησε.
Τον πυροβολισμό δέχθηκε στο στήθος και έπεσε νεκρός, ο ένας από τους 3 Αλβανούς.

Όπως είπε στο LR συγγενικό πρόσωπο του 54χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία, φέρει τραύμα από μαχαίρι στο πόδι του. Επίσης πριν από λίγη ώρα παραδόθηκε και ο ένας από τους 2 Αλβανούς, που αναζητούσε η Αστυνομία.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να μην υπάρξουν αντίποινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LR, την υπεράσπιση του κατηγορουμένου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο κ. Δούμας δεν θέλησε να κάνει προς το παρόν καμία δήλωση, λέγοντας ότι είναι πολύ νωρίς και ότι η υπόθεση είναι ακόμη στην προανάκριση.

<<Ήταν μια κακιά στιγμή, ένας νέος άνθρωπος χάθηκε. Δεν πρέπει όμως να δημιουργούνται εντυπώσεις ότι υπάρχει αντιπαλότητα ή βεντέτα μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι ζουν αρμονικά στην περιοχή>> δήλωσε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=wEYRnMR494k












Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB