• Εκτύπωση

Γκλέτσος - Βορίδης: Τα είπαν για την παράκαμψη της Στυλίδας


Για το πολύ σοβαρό θέμα των έργων στη ΠΑΘΕ και φυσικά για την παράκαμψη της Στυλίδας τα είπαν χθες στο Αχλάδι. ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης με τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.

Για το ίδιο θέμα ο Δήμαρχος Στυλίδας τον είχε επισκεφθεί και στο γραφείο του, ωστόσο ο Απόστολος Γκλέτσος όταν έμαθε ότι ο Υπουργός είναι εδώ, έκανε αγώνα δρόμου από την Αθήνα, όπου βρισκόταν σε ημερίδα του ΥΠΕΚΑ, για να προλάβει τον Υπουργό και να ενημερωθεί από τον ίδιο.

http://www.youtube.com/watch?v=KmhWWlArOvs

Στο τέλος του 2015 θα είναι έτοιμος ο σιδηρόδρομος

Τα εργοτάξια της ΕΡΓΟΣΕ που είναι εγκατεστημένα στη Φθιώτιδα επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, όπου ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τις εξελίξεις στα έργα, για τις δυσκολίες που υπάρχουν για την πορεία τους. Η ολοκλήρωση των έργων προσδιορίστηκε εντός του 2013, στα δύο τμήματα, από την Τιθορέα μέχρι τον Δομοκό, που εκτελούνται αυτή τη στιγμή, ενώ η νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία με τη σηματοδότηση και την ηλεκτροκίνηση τον Δεκέμβριο του 2015.


Ο Μ. Βορίδης χαρακτήρισε «σημαντική παρακαταθήκη για την Ελλάδα» την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκτέλεση τόσο δύσκολων να έργων».

Ο υπουργός απέφυγε οποιαδήποτε χρονική δέσμευση σχετικά με τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα όπως ο Ε65. Για την έναρξη των εργασιών έκανε λόγο για διαβουλεύσεις με τις εταιρείες, ενώ εξέφρασε συγχρόνως την εκτίμηση ότι «η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται για να ξεκινήσουν τα έργα».


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB