• Εκτύπωση

Δεν είσαι η μόνη...Δεν είσαι μόνη!


Ξεκινά η λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Λαμίας

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων  κα
Μαρία Στρατηγάκη και ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Γεώργιος Κοτρωνιάς σας προσκαλούν στα Εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 ώρα  12:00 το μεσημέρι στο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Λαμιέων στο Πολιτιστικό Κέντρο(οδός Λεωνίδου 9– 11 1ος όροφος).

Στα εγκαίνια που συνδιοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και ο Δήμος Λαμιέων, θα χαιρετίσουν: η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Στρατηγάκη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, κος Κλέαρχος Περγαντάς, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κος Γεώργιος Κοτρωνιάς, η Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), κα Ράνια Παπαϊωάννου, και Εκπρόσωποι Φορέων της τοπικής κοινότητας.

Το ίδιο απόγευμα και ώρα 18:00, θα ακολουθήσει εκδήλωση με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών – Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων(Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: η κα Μαρία Στρατηγάκη, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), ο κος Παναγιώτης Φώσκολος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και Δικηγόρος, η κα Γεωργία Λυκοτσέτα, Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων και Κοινωνική Λειτουργός,ο κος Ευστάθιος Μπλέτσας, Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης (ΟΚΑΝΑ), η κα Ματίνα Παπαγιαννοπούλου, Εγκληματολόγος, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της ΓΓΙΦ.

Θα ακολουθήσουν ώρα 20:00 και 22:00 οι προβολές των ταινιών: «Ο Βούδας Λιποθύμησε από Ντροπή» και «Λουλούδι της Ερήμου».





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB