• Εκτύπωση

Σήμερα η κλήρωση για το ΝΕΟ iPad - Προλαβαίνεις να μπεις κι εσύ!


Μέχρι τις 2:00΄ σήμερα το μεσημέρι μπορείτε και εσείς να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με ΔΩΡΟ το Νέο iPad...

Μπορείς από τώρα να φροντίσεις για την ασφάλεια του ταξιδιού σου τον χειμώνα και ταυτόχρονονα να μπεις στην μεγάλη κλήρωση για το Νέο iPad!!!

Το πιστοποιημένο από τη
MICHELIN κατάστημα ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ και το LamiaReport, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε το Νέο iPad, συμμετέχοντας στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στις 14:00΄, στην έδρα του καταστήματος στο 1ο χλμ Λαμίας - Φραντζή.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό και πως θα αποκτήσετε το μαγικό λαχνό για το Νέο iPad

Στο μεγάλο διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι πελάτες του πιστοποιημένου από τη MICHELIN, κατάστηματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ανεξαρτήτως της αξίας της συναλλαγής, είτε αφορά εργασία (παροχή υπηρεσίας), είτε αγορά (εμπορία). Δηλαδή και για ένα "μπάλωμα" ή ένα service ενός ελαστικού, ο πελάτης θα παίρνει ένα λαχνό. Φυσικά ανάλογα με την αξία της εργασίας ή της αγοράς ο πελάτης θα μπορεί να πάρει και περισσότερους από έναν λαχνούς.

Στο κατάστημα ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ μπορείτε να κάνετε για οποιοδήποτε τύπο οχήματος τα παρακάτω:

-Επισκευή οποιουδήποτε τύπου ελαστικού
-Ζυγοστάθμιση
-Αγορά και τοποθέτηση ελαστικών
-Αγορά και τοποθέτηση Αμορτισέρ
-Αγορά και τοποθέτηση Ζαντών


Όσους περισσότερους λαχνούς πάρετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχετε για να κερδίσετε το  Νέο iPad.

Όροι Διαγωνισμού:

1. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβουν μέρος όλοι εκτός από όσους εργάζονται στις εταιρίες: "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ", "MICHELIN" "Δ. Κωνσταντόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε." (LamiaReport), καθώς επίσης και οι συγγενείς τους, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

2. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αγορά (ανεξαρτήτως ποσού) προϊόντος/υπηρεσίας από το κατάστημα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ".

3. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί με κλήρωση, που θα γίνει 
την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στις 14:00΄, στην έδρα του καταστήματος "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ", στο 1ο χλμ Λαμίας - Φραντζή, ενώπιον συμβολαιογράφου.

4. Τα δώρο του νικητή είναι προσωπικό και αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται.

5. Εάν ο τυχερός-ή δεν παρευρίσκεται στην κλήρωση, θα πρέπει να ενημερωθεί τηλεφωνικά εντός 48ωρου να παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ" και το όνομά του να δημοσιευθεί στο LamiaReport. Σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί θα κληθεί ο αναπληρωματικός.

6. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22310-38537 (κατάστημα - Αντώνης Κουτσογιάννης) και 22310 66155 (LamiaReport).



 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB