Σίρλευ Βαλεντάιν ΣΗΜΕΡΑ στο Φεστιβαλ για Σολίστες και Πρωταγωνιστές

«ΣΙΡΛΕΫ ΒΑΛΕΝΤΑΪΝ»  με την Χριστίνα Θεοδωροπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου στις 9μ.μ.

 
Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει και πάλι το κοινό του Αγρινίου, ώστε να ανταποκριθεί και πάλι στις επιλογές μας.

Το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν, ερμηνεύει η έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Ας σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη φορά που το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα μετά τη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.


Ερμηνεύει η Χριστίνα Θεοδωροπούλου
Μετάφραση: Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης
Σκηνικός χώρος: Βασίλης Ραμμόπουλος
Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Τιμές Εισιτηρίων: 15€, 10€
Τιμή για συλλόγους: 10€

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του θεάτρου, για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2231033325 και 32215.
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB