Διάσχιση Φαραγγιού Στενών Γκρεμνών στη Κνημίδα


 
Το Σάββατο 19 Μαίου μας προσκαλούν οι Προβομάστορες σε συνεργασία με το Φ.Ο.Π στη  Διάσχιση φαραγγιού Στενών Γκρεμνών στη Κνημίδα

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
Σάββατο : Συνάντηση στη πλατεία Αγίου Κων/νου στις 9:30π.μ.

Θα μετακινηθούμε με αυτοκίνητα έως τη περιοχή Βλογιά Αγίου Κων/νου. Από εκεί θα περπατήσουμε σε μονοπάτι έως τα χαλάσματα του Ενετικού κάστρου και σε δασικό δρόμο μέχρι τη κοίτη του χείμαρρου Ξηριά. Μετά από σύντομη στάση θα συνεχίσουμε την ανάβαση από παραποτάμιο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στο στενό φαράγγι. Περπατάμε κάτω από τους τεράστιους βράχους που το νερό έχει σμιλέψει εκατομμύρια χρόνια. Θα κινηθούμε ως την έξοδο του φαραγγιού σε χαρακτηριστικά χαλάσματα νερόμυλου και θα επιστρέψουμε από την ίδια διαδρομή στη περιοχή Βλογιάς.

Με τα αυτοκίνητα θα πάμε για χαλαρό μπάνιο στις Ιαματικές πηγές Καλλυντικών Κουνιαβίτη και θα καταλήξουμε σε ταβέρνα της περιοχής για γεύμα.

Η διαδρομή αυτή ενδείκνυται για αρχαρίους. Β.Δ.1-Ω.Π.5-Υ.Δ.300μ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 18/5/2012

Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :

Κωστής Πετρόπουλος τηλ. 6976891093

Για περισσότερες πληροφορίες :

Κωστής Πετρόπουλος τηλ. 6976891093 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB