Τελετή αποφοίτησης στο 1ο Δημοτικό Σπερχειάδας


Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, το απόγευμα στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείο Σπερχειάδας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του σχολικού έτους και η αποφοίτηση της Έκτης τάξης.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Μπέτσιος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μακρακώμης κ. Κων. Μπήτος και Βασ. Κανέλλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Αθ. Φαρρής, ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Νικ. Τζιβελέκας, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Γ. Δημόπουλος, πολλοί προσκεκλημένοι, γονείς και φίλοι.


Η τελετή άρχισε με ομιλία της Διευθύντριας κ. Αναστασίας Ευαγγελοπούλου, η οποία παρουσίασε τις εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου της χρονιάς που πέρασε. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών σε εναλλαγή με το χαριτωμένο θεατρικό της πέμπτης τάξης και το μουσικό δρώμενο στα Αγγλικά που παρουσίασε η τρίτη τάξη.

Τελειώνοντας η έκτη τάξη παρουσίασε τα χρόνια στο δημοτικό με νοσταλγία συγκινώντας όλους.


Ανάμεσα σε συγκίνηση και ελπίδα για το μέλλον έγινε η παράδοση της φλόγας της γνώσης από την έκτη στην πέμπτη και η υπόσχεση να κρατήσουν αναμμένο το φως της γνώσης.
Η δάδα που άναψε ήταν των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και η οποία συμβολίζει το άσβεστο φως του πολιτισμού, της γνώσης και της ολυμπιακής ιδέας.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των αναμνηστικών συμβόλων του σχολείου στους απόφοιτους.


Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν τα πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό σηματοδοτώντας τη λήξη της εκδήλωσης.





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB