• Εκτύπωση

Ο 18χρονος Λαμιώτης Βασίλης Καραγκούνης στον Ολυμπιακό (Βίντεο-Φώτο)Τι λέει για τον Βασίλη, ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, απ όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα...


Ο Βασίλης Καραγκούνης είναι έτοιμος να επιστρέψει από την Ιταλία στην Ελλάδα και μάλιστα στον Ολυμπιακό, αφού το ενδιαφέρον του νταμπλούχου Ελλάδας είναι δεδομένο και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Ουντινέζε.


Ο Βασίλης ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, μόλις στα έξι του χρόνια. Οι έμπειροι προπονητές της Ακαδημίας διέκριναν αμέσως το ταλέντο του.

Σε ηλικία 14 ετών ο Βασίλης πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του Θανάσης, που είναι επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής και παίζει στον Ατρόμητο .

Δύο χρόνια αργότερα ο 16χρονος Βασίλης πήρε μεταγραφή στην Ιταλική Ουντινέζε και αν τώρα γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, χρήματα στο ταμείο θα βάλει και ο Ατρόμητος, αφού η συμφωνία προέβλεπε ποσοστό μεταπώλησης υπέρ του Ατρομήτου.

Ο Βασίλης Καραγκούνης επίσης έχει παίξει πολλά παιχνίδια με την Εθνική Παίδων...

(Οι Βασίλης και Θανάσης Καραγκούνης με τους προπονητές της Ακαδημίας: Κώστα Τσαπραζλή, Κώστα Αλεξίου, Ηλία Ρήγα)

(Τα δύο αδέλφια με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας Κώστα Σακελάρη)

Στη Λαμία και όλη την Φθιώτιδα είμαστε υπερήφανοι για τον Βασίλη, είπε στη κάμερα του LamiaReport, εκ μέρους της Ακαδημίας ο Κώστας Τσαπραζλής:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBT0gWUnDcg


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2019 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB