• Εκτύπωση

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 20χρονο παλικάρι από τη Λαμία



Στις 5:00΄ το απόγευμα στη Μητρόπολη, θα γίνει η κηδεία του 20χρονου Γιώργου Παπά από τη Λαμία, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο στον Καραβόμυλο...

Εκτός κινδύνου οι δύο 18χρονοι φίλοι του, που επέβαιναν στο μοιραίο πορτοκαλί Fiat Punto και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας...


Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 4:15΄ τα ξημερώματα της Κυριακής, σε παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού, μεταξύ Καραβόμυλου και Αχινού, κοντά στα ΚΑΑΥ.

Οι τρεις φίλοι, Λαμιώτες, επέστρεφαν τα ξημερώματα στο Μαρίνι από τις Ράχες. Ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του πορτοκαλί Fiat Punto και έφυγε εκτός δρόμου.



Δυστυχώς ο 20χρονος Γιώργος Παπάς σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ οι δύο 18χρονοι φίλοι του διακομίσθηκαν τραυματισμένοι αρχικά στο Κ.Υ. Στυλίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός τα ξημερώματα στο Μαρίνι, όπου τα παιδιά διέμεναν το καλοκαίρι και φυσικά στη Λαμία, που θρηνεί μέσα σε ένα 48ωρο και δεύτερο παλικάρι, θύμα τροχαίου, μετά τον 28χρονο Γιάννη, που έπεσε στο γκρεμό στις στροφές του Μπράλου.(Διαβάστε τη σχετική είδηση)


Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Όπως θα δείτε στις επόμενες φωτογραφίες του LamiaReport το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου στην ευθεία και συγκεκριμένα στον παράδρομο, που ξεκινάει από την ψαροταβέρνα "Ζουγανέλης" και πάει προς τα ΚΑΑΥ και Κουβέλα, παραλία Αχινού.


Το πορτοκαλί Fiat Punto αρχικά έφυγε δεξιά, προσέκρουσε στο πρώτο δέντρο, έκοψε ένα δεύτερο μικρότερο δέντρο, χτύπησε σε τρίτο και από το ανάχωμα δεξιά τούμπαρε και αφού σύρθηκε στη άσφαλτο κατέληξε απέναντι αριστερά τουμπαρισμένο. Δείτε φώτο από το σημείο.










Αναβάλλεται η αποψινή εκδήλωση στο Μαρίνι

< ΘA EIΣAI ΠANTA MEΣA ΣTIΣ KAPΔIEΣ MAΣ...ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ'' ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ>>

Σύλλογος Ιδιοκτητών Μεταμόρφωσης Σωτήρος
Μαρίνι Στυλίδος






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB