• Εκτύπωση

Σοκ:Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ιερέα, πατέρα 3 παιδιών, από χωριό της περιοχής μας


Δείτε το αυτοκίνητό του με τις Λαμιώτικες πινακίδες, στο σημείο της δολοφονίας, στη φωτογραφία που μας έστειλε το patrisnews.com

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 52χρονου ιερέα από την Πυρά Φωκίδας, σήμερα το πρωί στην Ηλεία, όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, η οποία κατάγεται από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο ιερέας οδηγώντας το Fiat Pundo, το οποίο φέρει Λαμιώτικες πινακίδες, πήγαινε μαζί με τη γυναίκα του στη Ζαχάρω, για να πιουν καφέ και να κάνουν ανάληψη χρημάτων. Στο δρόμο σταμάτησαν σε πάρκινγκ, κοντά στην διασταύρωση της Κρέστενας, για φυσική τους ανάγκη.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η γυναίκα του στους αστυνομικούς, την ώρα που εκείνη απομακρύνθηκε λίγα μέτρα, άκουσε δυο πυροβολισμούς. Όταν έτρεξε είδε δυο άτομα να φεύγουν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και τον παπά νεκρό δίπλα στο αυτοκίνητο και αμέσως μετά λιποθύμησε.

Στην αρχή είπαν για ληστεία, αλλά όπως διαπιστώθηκε οι δολοφόνοι δεν πήραν τίποτα και αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Στη Πυρά ή (Πυρά Ηρακλέους) ένα πανέμορφο χωριό της Φωκίδας, στους πρόποδες της Οίτης, η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παπα-θανάσης έφυγε με αυτό τον τραγικό τρόπο. <<Ήταν παπάς στο χωριό μας τα τελευταία 8-10 χρόνια έχει 3 υπέροχα παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα...έχουμε πάθει όλοι σοκ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε..>>, είπε συγχωριανός του στο LamiaReport.gr, πριν από λίγο.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB