• Εκτύπωση

Η Μπριάνη "έφαγε στην στροφή" τον Κατσικονούρη, που έμεινε με τα γλυκά στο χέρι!



Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Το τελευταίο χρονικό διάστημα προηγήθηκαν οι απαραίτητες ζυμώσεις στην κυβερνητική τρόικα για να οριστούν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς.

Την θέση τους ενός Υποδιοικητή, που έχει έδρα τη Λαμία, την είχαν τάξει στον Δημήτρη Κατσικονούρη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε ανάλογη θέση.

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης είχε τέτοιες διαβεβαιώσεις και ήταν τόσο σίγουρος ότι η θέση είχε κλειδώσει στο όνομά του, που μέχρι και γλυκά μοίραζε στους φίλους του στη Στυλίδα, ενώ ταυτόχρονα δεχόταν και ευχές για τα νέα του καθήκοντα.

Όλα αυτά μέχρι χθες που ο Υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε τα ονόματα που θα στελεχώσουν την 5η Υ.ΠΕ.
Ο κ. Κατσικονούρης έμεινε με τα γλυκά στο χέρι, αφού για την θέση του Υποδιοικητή στη Λαμία ανακοινώθηκε η οδοντίατρος και πρωην Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων Ιωάννα Μπριάνη.

Στο τιμόνι της 5η Υ.ΠΕ. ορίστηκε ως Διοικητής ο Λάζαρος Μακρής, μέχρι τώρα διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, ενώ στην άλλη θέση του Υποδιοικητή με έδρα την Λάρισα, ορίστηκε ο Γρηγόρης Δασταυρίδης.

Ανεξάρτητα από τα συγκεκριμένα πρόσωπα και το όποιο παρασκήνιο υπήρξε, αυτό το οποίο αξίζει να σχολιάσει κανείς είναι ότι η νοοτροπία με την οποία μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια δεν άλλαξε και ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι για τον γκρεμό....Γιατί φυσικά δεν περιμένουμε να μας σώσουν αυτοί που "φοράνε" ακόμα τα ίδια μυαλά.

Αλίμονο στην Ελλάδα μας και στα νέα παιδιά, που ψάχνουν με αγωνία πως θα φύγουν στο εξωτερικό, για να μπορέσουν επιτέλους να δουλέψουν και να λειτουργήσουν με αξιοκρατία...



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB