• Εκτύπωση

Λουκέτο και τις επόμενες ημέρες σε όλες τις Υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας


Συνεχίζουν και τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς...

Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους:

<<Οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαμιέων μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με τη μορφή γενικευμένων καταλήψεων σε όλα τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Λαμιέων εκτός των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών (προκειμένου να διευκολυνθούν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι μέχρι τώρα γονείς) μέχρι και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Σε νέα Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 9 π.μ. στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού) θα αποφασιστεί εκ νέου η πορεία των κινητοποιήσεων.

Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική δικαίωση.>>

............................................................................

Η Γενική Συνέλευση των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από έκτακτη γενική συνέλευση στην Λαμία σήμερα το πρωί (21-11-2012), με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε :
  1. Την συνέχιση της αντίστασης στην απόλυση των υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου ΔΕ Διοικητικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που ανοίγει το δρόμο για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, με καταλήψεις σε όλες τις υπηρεσίες της Π.Σ.Ε. με έδρα την Λαμία, μέχρι και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, ημερομηνία πραγματοποίησης ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας .
  2. Συγκέντρωση την ημέρα πραγματοποίησης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων (οδός Αινιάνων 8 – Λαμία) και παράσταση - παρέμβαση στην συνεδρίαση.
  3. Την ευθύνη συντονισμού για την κλιμάκωση της κινητοποίησης, θα έχει Επιτροπή Αγώνα, η οποία εκλέχθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB