• Εκτύπωση

Λουκέτο και πάλι στο Δήμο Λαμιέων βάζουν οι εργαζόμενοι με νέες κινητοποιήσεις



Νεκρώνουν από σήμερα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, εκτός των παιδικών σταθμών, ενώ κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες...


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων κατόπιν αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία αποφασίστηκαν τα εξής :

  1. Τον αποκλεισμό του γραφείου προσωπικού του Δήμου Λαμιέων σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μην αποσταλεί καμία διαπιστωτική πράξη διαθεσιμότητας – απόλυσης.
  2. Την κατάληψη των Δημοτικών κτιρίων εκτός των παιδικών σταθμών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και του Χ.Υ.Τ.Α. από την Τετάρτη 12 έως και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου .
  3. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (στην οδό Λεωνίδου) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων Υπαλλήλων των ΟΤΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με την παρουσία μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Αντικείμενο της συσκέψεως θα είναι η ενημέρωση των Συλλόγων και των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  4. Αποχή των εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων από κάθε εργασία το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 και ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Δεκεμβρίου 2012. Τις δύο αυτές ημέρες θα παραμείνει κλειστός και ο Χ.Υ.Τ.Α..
  5. Την συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων στην 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΕ – ΟΤΑ την Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 καθώς και στην 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012.
  6. Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή την ΑΔΕΔΥ αλλά και τις Δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες του Δημοσίου να κλιμακώσουν με αποφάσεις τους τις κινητοποιήσεις, καθώς οι απολύσεις των 2000 συναδέλφων μέσα στο 2012, δεν είναι παρά μόνο η αρχή μαζικών απολύσεων μέσα στο 2013, με ταυτόχρονη και μη αναστρέψιμη διάλυση όλων των δομών του Δημοσίου. Έχουμε τη δύναμη να ορθώσουμε το ανάστημά μας και αν ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που μοναδικό στόχο έχει το ξεπούλημα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας στους τοκογλύφους δανειστές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB