• Εκτύπωση

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση κύριε Δήμαρχε...



Όταν το περιέγραφες στις κάμερες και στις εφημερίδες , αυτό είχες στο μυαλό σου κύριε Κοτρωνιά;


Δεν αμφιβάλουμε για την πρόθεση της δημοτικής αρχής. Πράγματι ήθελε να κάνει κάτι μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών, για να τονώσει την αγορά.

Εκ του αποτελέσματος όμως αυτό που έχουμε να πούμε στον κ. Δήμαρχο είναι ότι αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι σωστό και αξιοπρεπές....άστο καλύτερα, μην το κάνεις καθόλου, γιατί μοιραία μπαίνεις στη σύγκριση.

Τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω τις τραβήξαμε στις 10:00΄ σήμερα (Τετάρτη) το πρωί....

Όπως θα δείτε όλα έγιναν γρήγορα και πρόχειρα. Η πλατεία Πάρκου από πολλές πλευρές είναι αποκλεισμένη. Για να πας από το ένα σημείο στο άλλο, πρέπει να βγεις εκτός πλατείας.

Το παγοδρόμιο έχει κλείσει τη πλατεία και φυσικά ακόμα και σήμερα δεν λειτουργεί. Όταν ρωτήσαμε κάποιον υπεύθυνο, που ήταν εκεί, μας είπε: <<Τι να σου; πάλι ψέματα να σου πω ότι θα λειτουργήσει μέχρι το βράδυ; Αν δεν μου στείλουν τα πράγματα από την Αθήνα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν ξέρω τι να σου πω, ίσως αύριο...>>. (Αύριο θα έχουμε 20/12 και ο Δήμαρχος είχε πει ότι θα είναι έτοιμο στις 10/12 περίπου).

Η ακαταστασία και η εικόνα γύρω από το παγοδρόμιο, απαράδεκτη. Δείτε στο Καρπενήσι ή σε άλλες πόλεις που έχουν στηθεί παγοδρόμια. Είναι όλα όμορφα στημένα και πάνω απ΄όλα λειτουργούν!!!

Από τα 6-7 "περίπτερα" τα μισά είναι άδεια ή κλειστά. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα στη πλατεία και ο κόσμος να προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από τα καρουζέλ και τα "τσαντίρια".

Μόνο χωριό του Αη Βασίλη δεν θυμίζει, παρά τις εξαγγελίες του Δημάρχου.

Χθες το μεσημέρι μετά την καταγγελία στο LamiaReport του συμπολίτη μας Θανάση Φριλίγγου, που αναρωτιόταν: "Με ποιον θα βγάλουν φωτογραφία τα παιδιά με τον παπαγάλο;", έτρεξαν να στήσουν πρόχειρα την γνωστή φάτνη.

Η εφημερίδα "Ημέρα" σχολίαζε στο σημερινό της φύλλο(σελ. 3 - 19/12):  <<Χθες το μεσημέρι έτρεχαν να τοποθετήσουν την φάτνη. Προχθές πολύ μετά τα μεσάνυχτα κάποιοι φύλακες κυνηγούσαν τα σκυλιά από το παγοδρόμιο. Αλήθεια όλο αυτό το σκηνικό είχαν καιρό που το σκέπτονταν; Όλα αυτά τα σχέδια είχαν καιρό να τα καταρτίσουν; >>

Δεν θα θέλαμε να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε συγκρίσεις με Τρίκαλα και άλλες περιοχές, γιατί πραγματικά κύριε Δήμαρχε έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά...Όμως όταν λες θα κάνω χωριό του Αη Βασίλη...Κάντο να μοιάζει έστω και λίγο..όχι αυτό το "πράγμα", που κανείς δεν ξέρει πως να το χαρακτηρίσει !!!

Στην "συνέντευξη" που δώσατε στην εφημερίδα  "ΤΥΠΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και μέσα από την οποία καλείτε τους ξένους επισκέπτες στη Λαμία, γίνεται λόγος για 30 σπιτάκια στο χωριό του Αη Βασίλη, στη Λαμία...!!!

Μα καλά δεν σκεφθήκατε ότι αν έρθουν κάποιοι επισκέπτες θα γίνουμε "ρόμπα" με αυτά που γράφει η εφημερίδα; Αν έρθει κάποιος από τη Αθήνα για το χωριό του Αη Βασίλη που εσείς διαφημίζετε μέσα από την εφημερίδα και δει αυτό το "πανηγύρι" τι θα πει;

Επίσης δεν σκεφθήκατε ότι τη συνέντευξη θα τη διαβάσουν και Λαμιώτες, οι οποίοι δικαίως θα αναρωτιούνται αν όλα αυτά που διαβάζουν αφορούν τη δική τους πόλη ή κάποια άλλη;

(Για του λόγου το αληθές δείτε την "παρουσίαση-συνέντευξη" στο ένθετο TRAVEL της εφημερίδας "ΤΥΠΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" όπου στις "Χριστουγεννιάτικες προτάσεις στη Λαμία", εκτός των άλλων κάνει λόγο για 30 σπιτάκια στο χωριό του Αη Βασίλη!!!!!!!!!!: ΕΔΩ )

Με όλα τα παραπάνω δεν εκτίθεστε μόνο εσείς κύριε Δήμαρχε, άλλα εκθέτετε και την πόλη και τους δημότες σας...

Θα ήταν πολύ πιο αξιοπρεπές και ειλικρινές, να υπήρχε μόνο το Δέντρο, η Φάτνη και ένα έλκηθρο με τον Άγιο Βασίλη για να βγάζουν φωτογραφίες και να παίζουν τα παιδάκια!

Καλές γιορτές...







 












Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB