• Εκτύπωση

Υγραέριο: Το φθηνότερο καύσιμο για θέρμανση



Πριν αποφασίσεις ενημερώσου ΜΟΝΟ από ΕΙΔΙΚΟΥΣ στην Θέρμανση Υγραερίου....

Το υγραέριο μπορεί να αντικαταστήσει το πετρέλαιο στο καλοριφέρ του σπιτιού, κάνοντας το 35% οικονομικότερο. Ένα κιλό υγραέριο μπορεί να μας δώσει τόση θέρμανση όσο 1,6 λίτρα πετρέλαιο.

Η μετατροπή είναι εύκολη με χαμηλό κόστος, είτε σε μονοκατοικίες, είτε αυτονομόντας το διαμέρισμα στην πολυκατοικία. Όλες οι εγκαταστάσεις και οι συσκευές των αερίων καυσίμων είναι απολύτως ασφαλείς και στην χρήση τους και στην τοποθέτηση τους.

Καθαρό, ασφαλές, εύχρηστο, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην κουζίνα για το μαγείρεμα αντικαθιστώντας το ηλεκτρικό ρεύμα, κάνοντας οικονομία 50%.

Ένα κιλό υγραέριο έχει δύναμη όσο 13KW ηλεκτρικό ρέμα. Ένα κιλό υγραέριο έχει τρέχουσα τιμή 1,35 ευρώ (0,70 το λίτρο) χύμα.

Η 20ετή πείρα στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές για κάθε περίπτωση. Μπορούμε να συζητήσουμε κάθε απορία σας και να μελετήσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά χωρίς κόστος.

Γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22310 312396932450348, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας στη Λαμία, Καλπακίου 1 & Βασιλικών (δίπλα στο υποθηκοφυλακείο).

Δάμπασης Νίκος
Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ,
Εγκαταστάσεις και προμήθεια Υγραερίου για θέρμανση και επαγγελματική χρήση

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας: www.dampasis.gr


(Αυτόνομη εγκατάσταση επίτοιχου λέβητα αερίου σε διαμέρισμα)


 


(Αυτόνομος επίτοιχος λέβητας αερίου)


(Μετατροπή λέβητα)


(Κουζίνα υγραερίου)



www.dampasis.gr






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB