Η απάντηση της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας σε δημοσίευμα της Π.Ε.Π.ΛΑ


Θέμα : «Επιστολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας ως απάντηση σε δημοσίευμα της Π.Ε.Π.ΛΑ με τίτλο ‘Η ΠΕΠΛΑ αναρωτιέται για τον ρόλο της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας’, που δημοσιεύθηκε στις 7-2-13 στο Lamiareport»

Ομολογώ ότι η ΠΕΠΛΑ έχει πολύ γόνιμη φαντασία. Πώς διαφορετικά να εξηγήσω την εμμονή τους με την Κινηματογραφική Λέσχη Λαμίας;

Ασκούνται όμως στην συνομωσιολογία με τρόπο αήθη, αυτάρεσκο και τελικά επικίνδυνο. Λασπολογούν εναντίον της Κινηματογραφικής Λέσχης, ενώ παράλληλα επιχειρούν να πλήξουν το κύρος της Δημοτικής Αρχής.

Τα αρχεία και τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων είναι προσβάσιμα στον κ. Στασινό, o οποίος μπορεί να ανατρέξει όσο πίσω θέλει και να διαπιστώσει ότι η Κινηματογραφική Λέσχη όχι μόνο δεν έλαβε ποτέ επιχορήγηση, αλλά ούτε καν αίτημα προς τούτο, έχει ποτέ καταθέσει.

Η αναφορά τους φωτογραφικά στην κα. Φαϊτά και τα όσα της καταλογίζουν είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Και εξηγούμαι: Η κα. Φαϊτά είναι νομίμως εκλεγμένη ταμίας στο δευτεροβάθμιο όργανο των Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, την ΟΚΛΕ. Είναι δημότης Λαμιέων με περιουσία, συμφέροντα, κατοικία και εκλογικά δικαιώματα στον Δήμο Λαμιέων. Στην επιτροπή αξιολόγησης καταλληλότητας κινηματογραφικών έργων συμμετέχει ως νομικός και όχι ως μέλος της κινηματογραφικής λέσχης ή της ΟΚΛΕ, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Η Επιτροπή αυτή απαρτίζεται από έναν (1) νομικό, έναν (1) εκπαιδευτικό, έναν (1) σκηνοθέτη, έναν (1) κριτικό κινηματογράφου και έναν (1) υπάλληλο του Υπουργείου Παιδείας.

Επιπλέον, η κριτική επιτροπή κρατικών βραβείων Κινηματογράφου δεν υφίσταται, διότι από το 2009 δεν υφίσταται ο θεσμός των κρατικών βραβείων.

Όλα αυτά είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Επιμένουν όμως στο γνωστό συκοφαντικό παραλήρημά τους μανιωδώς προσδοκώντας να δημιουργήσουν σύγχυση, παραπληροφόρηση και λανθασμένες εντυπώσεις.

Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια τότε τι είναι; Αγάπη για την 7η τέχνη πάντως δεν είναι.

Ας σηκώσει επιτέλους η ΠΕΠΛΑ τα μυστηριώδη πέπλα της και ας αποκαλύψει τα κίνητρά της, τα οποία είναι προφανές ότι ξεφεύγουν πολύ από την αγάπη για τον πολιτισμό και έχουν «βαρύ» άρωμα πολιτικής εμπάθειας, τρομοκρατίας και Γκαιμπελικών μεθόδων συκοφάντησης.

Όσο για τους δημότες, αυτοί εκπροσωπούνται από την νόμιμα εκλεγμένη πλειοψηφία, όπως ορίζουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί, και ουδεμίαν χρεία έχουν αυτόκλητων υπερασπιστών, ανακριτών και εισαγγελέων.

Αγαπητοί φίλοι της ΠΕΠΛΑ ερευνήστε περαιτέρω τα όσα διατείνεστε και ή επανέλθετε με αποδείξεις σχετικά με τις δημοτικές και κρατικές χρηματοδοτήσεις ή ζητήστε θαρραλέα συγγνώμη, αν θέλετε να περισώσετε την αξιοπρέπειά σας.

Σε διαφορετική περίπτωση για μας ευτυχώς υπάρχει και ο δρόμος της Δικαιοσύνης.


Για το ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας

Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας
Ιωάννα Μπριάνη                                                            Βίβιαν Αργύρη





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB