• Εκτύπωση

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον "πόλεμο" αγροτών - ΜΑΤ στην Ανθήλη



- Χτυπήθηκε στο κεφάλι ο επικεφαλής της αστυνομίας
- Μας προκάλεσε η αστυνομία, λένε οι αγρότες
- Μάχη σώμα με σώμα, πέτρες, καδρόνια, χημικά και καπνογόνα
- Προσαγωγές αγροτών στο αστυνομικό μέγαρο


Σκηνικό πολέμου στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, στον κόμβο της Ανθήλης, είχαμε νωρίς το μεσημέρι. Στο σημείο είχαν δώσει ραντεβού οι αγρότες από τα μπλόκα, χωρίς τρακτέρ, από τα μπλόκα της Στερεάς Ελλάδας.

Όταν οι αγρότες επιχείρησαν να κλείσουν την εθνική οδό, υπήρξε ένταση και αντιπαράθεση με την αστυνομία. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και για λίγη ώρα η εθνική οδός έγινε πεδίο μάχης.

Οι αγρότες επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια, πορτοκάλια και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, για να απαντήσουν εκείνοι με χημικά και καπνογόνα.

<<Εμείς ήλθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η αστυνομία μας προκάλεσε. Από δω και πέρα όλο τέτοια θα βλέπετε...>> είπε στο LamiaReport ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του LamiaReport από το πεδίο μάχης της εθνικής οδού στην Ανθήλη.

http://www.youtube.com/watch?v=zS2bWpIQhN0

Όπως μπορείτε να δείτε και στην επόμενη φωτογραφία, στη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι από καδρόνι,  ο επικεφαλής των μέτρων, Αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης, καθώς επίσης ελαφρά τραυματίστηκαν και κάποιοι από τους αγρότες.


Ακολούθησαν προσαγωγές αγροτών στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας, στο οποίο βρέθηκαν αυθόρμητα και πολλοί άλλοι αγρότες για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν υπάρχουν συλλήψεις.

Δείτε φωτογραφίες:









































 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB