• Εκτύπωση

Ελεύθεροι οι 12 αγρότες - Αύριο το δικαστήριο -(ΒΙΝΤΕΟ)



Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι αγρότες που περίμεναν έξω από το Αστυνομικό μέγαρο για πολλές ώρες τους 12 συλληφθέντες για τα επεισόδια στην εθνική οδό το μεσημέρι...

Ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης, που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων, βγαίνοντας από το αστυνομικό μέγαρο δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει και κάλεσε τους αγρότες, αλλά και όλους τους πολίτες, να είναι σήμερα έξω από το δικαστήριο.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκε και αντιπροσωπεία από τη Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Φθιώτιδας, που εξέφρασε την συμπαράστασή της στους συλληφθέντες και όπως είπε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελάρης αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στο μπλόκο της Λαμίας.

Την λύπη του για τα επεισόδια εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ο οποίος με δηλώσεις του καταλόγισε ευθύνες στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για τα όσα έγιναν σήμερα στην Ανθήλη.

<< Θέλω να τονίσω ότι οι αγρότες, δεν είναι χούλιγκαν που δεν συλλαμβάνονται στα γήπεδα, ούτε κακοποιοί που ληστεύουν και δολοφονούν ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας.

Οι αγρότες είναι οικογενειάρχες και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Την ευθύνη για τα σημερινά επεισόδια έχει η πολιτική ηγεσία (το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης), η οποία αντί να ασχοληθεί με την αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων στην επαρχία και στα αστικά κέντρα, καθώς και με τους κακοπληρωμένους αστυνομικούς, προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες εικονικής σύγκρουσης για επικοινωνιακούς λόγους .
>>, είπε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Στάικος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αμέσως μετά την έξοδο των συλληφθέντων από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας:


http://www.youtube.com/watch?v=JrSuFXLTdnY





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB