• Εκτύπωση

Η καρδιά του τένις χτυπάει στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε Σαββατοκύριακο και Δευτέρα τους αυριανούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδος να παίζουν καταπληκτικό τένις στη Λαμία !

Το 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις (Ε2) για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 και κάτω των 16 είναι γεγονός για την πόλη μας μετά την ανάθεση της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης από την Ομοσπονδία του τενις στους δυο συλλόγους της Λαμίας, τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης και τον Φιλαθλητικό.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή και μέχρι την Δευτέρα οι φίλοι του τένις στην περιοχή της Λαμίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στην κάμερα του LamiaReport, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Φ.Ο.Α. στο Χαλκιοπούλειο, μίλησαν για τη διοργάνωση ο Παναγιώτης Σέγκης του Φθιωτικού Ομίλου και ο Φίλιππος Ουρανίδης του Φιλαθλητικού.

Δείτε το βίντεο:
Στις εγκαταστάσεις του Φ.Ο.Α. συναντήσαμε τον γνωστό προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Καμπάκογλου, ο οποίος στην αρχή της καριέρας του ήταν προπονητής στο Φθιωτικό και ήταν από εκείνους που έβαλαν τα θεμέλια του τένις στη Λαμία.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport:Το μόνο δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν προλάβαμε να τσικνίσουμε λίγο, αφού μέχρι να τελειώσουμε το ρεπορτάζ, τα σουβλάκια και τα λουκάνικα είχαν εξαφανιστεί.
Το μπάρμπεκιου είχε αναλάβει ο λάτρης του τένις και μέλος του Φθιωτικού Μπάμπης Αναστασίου, για να μην ξεχνιόμαστε ότι είμαστε στην καρδιά της Ρούμελης όπως είπε.

Δείτε το βίντεο:


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2019 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB