• Εκτύπωση

Αύριο Τετάρτη θα ξέρουμε αν η ομάδα της Λαμίας θα αλλάξει αφεντικά!


Αναβλήθηκε η χθεσινή Γενική Συνέλευση για αύριο Τετάρτη - Στη Λαμία ο Απόστολος Τσιπίδης που συνεχίζει τις επαφές με μέλη της διοίκησης και άλλους παράγοντες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964"

Το επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα αλλάξει χέρια ή όχι η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας. Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αναβλήθηκε για την Τετάρτη στις 20:00΄, αφού όπως όλα δείχνουν μέχρι μεθαύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους νέους επενδυτές.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι πυρετώδεις διαβουλεύσεις με έντονο παρασκήνιο, οι οποίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964".

Την πόρτα της ομάδας χτύπησε ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας Απόστολος Τσιπίδης (φώτο δεξιά), ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μουζάκη (φώτο αριστερά), εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά πράγματα της ομάδας.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τις συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί και να απομένουν μόνο οι υπογραφές, ωστόσο το τελευταίο 48ωρα ο πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου δείχνει να το ξανασκέφτεται, χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα χαρτιά του, εάν δηλαδή προτίθεται η παρούσα διοίκηση να αναλάβει να τρέξει την ομάδα την επόμενη περίοδο και το σημαντικότερο με ποιο budget.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επαφές που θα γίνουν μέσα στο επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικές. << Εαν οι νέοι επενδυτές μας πείσουν για τις προθέσεις τους και μας αποδείξουν ότι μπορούν να υλοποιήσουν τα σχέδια που έχουν για την ομάδα..., τότε είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη να έχουμε νέα διοίκηση στην ομάδα της Λαμίας >>, είπε στο LamiaReport, παράγοντας που γνωρίζει πολύ καλά την πορεία των διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τους νέους επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι επενδυτές έχουν δεσμευτεί την Τετάρτη να εμφανίσουν ακόμη και τους χορηγούς, που θα στηρίξουν την ομάδα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB