• Εκτύπωση

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964: Ποιος είναι ο νέος προπονητής; - Τι έγινε στις εκλογές;



- Ξεχνάμε τους επενδυτές και... πάμε μπροστά
- Ο Περικλής Αμανατίδης προπονητής για τα επόμενα δυο χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους ο Τάσος Ξάνθης στις χθεσινές αρχαιρεσίες, ωστόσο δεν τον ενδιαφέρει η θέση του προέδρου, στην οποία παραμένει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου...


Το νέο προπονητή ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Λαμίας, τονίζοντας ότι στόχος στη διετία είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

<< Ο Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι για 2 χρόνια ο Περικλής Αμανατίδης. Η διοίκηση επέλεξε έναν άνθρωπο αναγνωρισμένης αξίας με στόχο διετίας την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1970. Το 1995 ξεκίνησε την προπονητή του καριέρα με τις ακαδημίες του Αστέρα Αμπελοκήπων και από το 1996 έως το 1999 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Έγινε έτσι ο νεότερος προπονητής σε ομάδες ΕΠΣΘ και Δ' Εθνικής. Το 1999 ανέλαβε τον ΑΣ Αμπελοκήπων και έναν χρόνο μετά τον οδήγησε στη Γ' Εθνική. Έφυγε τον Σεπτέμβριο, εργάστηκε στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και από το 2001 πανηγύρισε δύο διαδοχικές ανόδους με τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων (από τη Δ' Εθνική στη Β'). Ακολούθησαν οι: Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Μακεδονικός και ξανά ο Αγροτικός Αστέρας τη σεζόν 2010-11. Τον Απρίλιο του 2012 αντικατέστησε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο της Νίκης Βόλου και την επανέφερε στη Football League μέσω των play off.
>>

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι αρχαιρεσίες της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964", μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τους "επενδυτές" και το ναυάγιο του deal με την παρέα του Απόστολου Τσιπίδη.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είπε ότι χωρίς εγγυήσεις δεν ήταν δυνατόν να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά των επίδοξων επενδυτών, αφού όπως είπε δεν μπορούσαν να καλύψουν ούτε μια εγγυητική για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας που ήταν 17.000 ευρώ.

<< Τι επενδυτές είναι αυτοί που δεν μπορούσαν να καταθέσουν εγγυητική 17.000 ευρώ; >>, είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα οι αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, έκρυβαν μια μικρή έκπληξη για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, αφού είδε τον εαυτό του να έρχεται δεύτερος σε ψήφους μετά τον Τάσο Ξάνθη, κάτι που δεν έδειξε να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

(Καλά αυτός δεν έβαλε σταυρό ούτε στον εαυτό του, πως βγήκε πρώτος;)

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος της ομάδας δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία και μάλιστα όπως έλεγε φιλικό πρόσωπο του Τάσου Ξάνθη ο ίδιος ούτε καν ήξερε ότι στις αρχαιρεσίες υπήρχε σταυροδοσία.

 
Δείτε το νέο 7μελές Δ.Σ. που αναδείχθηκε από τις χθεσινές εκλογές κατά σειρά ψήφων:

Ξάνθης Αναστάσιος του Ανδρέα
Παπαϊωάννου Πανουργιάς του Νικολάου
Μοδιάτης Γεώργιος του Χρήστου
Ζαγκανάς Γεώργιος του Χρήστου
Καραχάλιος Αθανάσιος του Παναγιώτη
Νίκλας Χρήστος του Σπυρίδωνος
Τσικνής Θεοδόσιος του Ηλία

Τα 5 αναπληρωματικά μέλη:
Χαλβαντζής Ιωάννης του Αθανασίου
Παπαδής Αθανάσιος του Θεοδώρου
Πρέντζας Σεραφείμ του Δημητρίου
Κοντοβάς Χρήστος του Δημητρίου
Παπαθανασίου Αθανάσιος του Σπυρίδωνος

Τα 3 μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής:
Παλιαλέξη Μαρία του Ιωάννη
Καραχάλιου Ευαγγγελία του Παναγιώτη
Πουγκακιώτης Απόστολος του Αθανασίου

Τα 2 αναπληρωματικά μέλη:
Χριστόπουλος Βασίλειος του Ευαγγέλου
Δημητρέλλος Κωνσταντίνος του Σταύρου

 



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB