• Εκτύπωση

Πεδίο μάχης η Ε.Ο. - Συμπλοκή εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τα ΜΑΤ



Με δακρυγόνα προσπάθησαν να εμποδίσουν το κλείσιμο της Εθνικής Οδού από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ


Σοβαρά επεισόδια σήμερα στην εθνική οδό στη γέφυρα του Μαρτίνου μεταξύ της Αστυνομίας και απεργών της Λάρκο.

Με δακρυγόνα προσπάθησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ να διαλύσουν την διαδήλωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι στη 1.00΄ το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της εθνικής οδού δυναμώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, για να μην κλείσει το εργοστάσιο.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας διαδηλωτής, ενώ σε συλλήψεις απεργών προχώρησε η Αστυνομία.


Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές κινήθηκαν στην εθνική οδό για να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, το αίτημά τους ωστόσο συνάντησε την άρνηση της Αστυνομίας.
Μετά από διαβουλεύσεις του Δημάρχου Λοκρών με τον Αστυνομικό Διευθυντή συμφωνήθηκε ο δρόμος να κλείσει συμβολικά μόνο για λίγα λεπτά, ωστόσο η σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ δεν αποφεύχθηκε, με τους απεργούς της ΛΑΡΚΟ να δέχονται επίθεση από δακρυγόνα και αυτοί να απαντούν με πέτρες και ξύλα.

Αυτή την ώρα ένταση επικρατεί στην περιοχή, ενώ στο σημείο της συγκέντρωσης υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν επιτρέπει στους διαδηλωτές να κινηθούν πάνω στη γέφυρα του Μαρτίνου.


Στο πλευρό των εργαζομένων ήταν οι βουλευτές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Βασίλης Κυριακάκης, Γιάννης Σταθάς και Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Κόρκος.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB