• Εκτύπωση

Λαμία: Την ύπνωσε για να τη ληστέψει - Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε αγνώστους!


Στο νοσοκομείο ξύπνησε η ηλικιωμένη γυναίκα, που έπεσε θύμα αδίστακτης απατεώνισσας - Ο γιος της νόμισε ότι έπαθε εγκεφαλικό!

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης όταν η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε το λάθος να ανοίξει και να βάλει στο σπίτι της μια άγνωστη γυναίκα, η οποία θα την ενημέρωνε για ένα διαγωνισμό που γίνεται από μια εταιρία με μεγάλα δώρα.

Τη βρήκε ο γιος της
Όταν το μεσημέρι ο γιος της ηλικιωμένης επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τη μητέρα του πεσμένη στο πάτωμα και αναίσθητη. Την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Λαμίας νομίζοντας ότι έχει υποστει κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις μη διαπιστώνοντας ενδείξεις "εγκεφαλικού", ενώ παράλληλα η ηλικιωμένη άρχισε σιγά - σιγά να έχει επαφή. Όταν συνήλθε και άρχισε να μιλάει συγγενείς και γιατροί δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Η γιαγιά θυμόταν μέχρι εκεί που κάθισε να πιουν το καφέ που ετοίμασε στην άγνωστη γυναίκα, που έβαλε στο σπίτι της. Από κει και πέρα η μνήμη της σταμάτησε.

Από έναν πρόχειρο έλεγχο που έκανε ο γιος της η άγνωστη γυναίκα βούτηξε τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι η γιαγιά και είχε ψάξει το σπίτι, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι ακριβώς μπορεί να λείπει από το σπίτι.

Μέχρι τώρα είχαμε τους απατεώνες που εμφανίζονταν στους ηλικιωμένους ως φίλοι των παιδιών τους, λογιστές, εφοριακοί, υπάλληλοι της ΔΕΗ κ.α.

Τώρα έχουμε καινούργιο "κόλπο". Μπαίνουμε στο σπίτι ρίχνουμε υπνωτικά χάπια στο νερό ή στο καφέ και τους ξαφρίζουμε ανενόχλητοι.

Ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους, κυρίως τους ηλικιωμένους, να μην ανοίγουν σε αγνώστους για οποιοδήποτε λόγο.





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB