• Εκτύπωση

ΠΟΛΟ Α1: Παιχνίδι για γερά νεύρα στην πισίνα του ΤΕΙ - Στο φινάλε ο ΝΟ Χίου έκλεψε τη νίκη από το Νηρέα



Επεισοδιακό ήταν στο φινάλε του το παιχνίδι του Νηρέα Λαμίας με τον ΝΟ Χίου για την 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, που έληξε τελικά ισόπαλο 10-10.

Οι Χιώτες ήταν αυτοί κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 2.58 πριν τη λήξη, παρότι βρέθηκαν να χάνουν σε όλη τη διάρκεια του ματς και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για 4 λεπτά, από το 5.48 έως το 1.48 πριν το φινάλε, λόγω αποβολής του Ντούλου χωρίς αντικατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, στο 5.48 πριν τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου κι ενώ το σκορ ήταν 10-8 υπέρ του Νηρέα, ο Ντούλος της Χίου κέρδισε αποβολή από μαρκάρισμα του Σαλπαδήμα οποίος συνέχισε να τον κρατάει μέσα στο νερό. Έτσι, ο διαιτητής Σταυρόπουλος σφύριξε πέναλτι.

Ο Ντούλος, όμως, εκνευρισμένος, γρονθοκόπησε τον Σαλπαδήμα και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση με κόκκινη κάρτα. Ο ΝΟ Χίου μείωσε σε 10-9 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά έμεινε να αγωνίζεται για τα επόμενα 4 λεπτά με έξι παίκτες. Παρόλα αυτά, στο 2.58 κι ενώ έπαιζε ακόμα με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 10-10 με τον Μπεριστιάνο.

Με κοκκινη κάρτα, εξάλλου, είχε αποβληθεί νωρίτερα (7.02 πριν τη λήξη το δ' οκτάλεπτου) ο γιατρός του Νηρέα Λαμίας Κεραμύδας που, ευρισκόμενος πίσω από τον πάγκο, διαμαρτυρήθηκε έντονα. Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 10-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 4-3, 1-3, 1-2

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 1, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Παπαγρηγορίου, Εμμανουηλίδης Ι. 2, Μπλάνης 1, Γκρεμήλας, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 3, Μπατάκης 1, Φλέγκας, Καρπέτας, Παπαδόπουλος Π.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος Μ. 1, Δερβίσης 2, Κώστας, Παππάς, Σωτηριάνος, Κανδιόγλου 1, Πίσσιας, Ντούλος 3, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB