Συνεχίζεται η Έκθεση Φωτογραφίας Μέχρι την Άκρη του Κόσμου στη Δημοτικιή Πινακοθήκη


Εντυπωσιακή Εκθεση Φωτογραφίας, εντυπωσιακή και η προσέλευση του κόσμου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Η Εκθεση "Μέχρι την Ακρη του Κόσμου" του Θανάση Μαλούκου, «τράβηξε» την προσοχή των Λαμιωτών και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα «Κοντόπουλος» για να θαυμάσει τις υπέροχες ταξιδιάρικες φωτογραφίες του πολυβραβευμένου Λαμιώτη φωτογράφου.

H έκθεση συνεχίζεται μέχρι και 20 Δεκεμβρίου

Γνωστός σε όλους μας ο Θανάσης Μαλούκος, ως ιδιοκτήτης του κινηματογράφου Γαλαξίας, από χθες όμως ανακαλύψαμε και μια άλλη του ιδιότητα αυτή του φωτογράφου. Μια ιδιότητα που τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου έχουν ανακαλύψει εδώ και χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα τόσα βραβεία που διαβάζει κανείς κάτω από κάθε έργο.

Ένα ταξίδι του φωτογράφου εδώ και δεκαπέντε χρόνια στην άκρη του κόσμου… στην κυριολεξία. Εικόνες από μακρυνές χώρες όπως Παπούα Νέα Γουινέα, η Ινδία, το Μάλι, η Αιθιοπία, η Α̈ιτή, η Ινδονησία, η Μπουρκίνα Φάσο, η Ακτή του Ελεφαντοστού και άλλες.

Το αποτέλεσμα είναι μια πολυφωνική έκθεση που φέρνει από την καρδιά του «μακρυνού» κόσμου, εικόνες άγνωστες και άλλες πιο οικείες αλλά και «βάρβαρες» για τα δυτικά πρότυπα.

Ο Θανάσης Μαλούκος είναι ένας από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες φωτογράφους παγκοσμίως. Ενας Λαμιώτης στην ελίτ του κόσμου!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις που έχουμε δει. Ακόμα και ο πρέσβης της Ινδονησίας στην Ελλάδα που παρευρέθηκε στα εγκαίνια, έφυγε εντυπωσιασμένος!

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, του Επίτιμου Προξενείου της Αιθιοπίας, και του Γενικού Προξενείου της Ακτής του Ελεφαντοστού. Αν επισκεφτείτε την έκθεση θα καταλάβετε γιατί.

Στα εγκαίνια της έκθεσης εκτός του Πρέσβη, τίμησαν τον Θανάση Μαλούκο πολλοί γνωστοί και φίλοι του Θανάση, συμπεριλαμβανομένων και των «αρχόντων» του τόπου μας.



Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» , Αινιάνων 6

Διάρκεια ΄Εκθεσης: 20 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2013
κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή από 6:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.












 




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB