• Εκτύπωση

Με Αλέξη Τσίπρα και με βροχερό καιρό αύριο ο εορτασμός στο Γοργοπόταμο


Μήνυμα ανατροπής της μνημονιακής κυβέρνησης από την ιστορική γέφυρα του Γοργοπόταμου θέλει να στείλει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας...

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έρθει αύριο Κυριακή (24/11) στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον Γοργοπόταμο για να παραστεί στον εορτασμό της 71ης επετείου της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βροχερό καιρό
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα το Σάββατο με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα που τοπικά θα είναι ισχυρές και τους νοτιάδες που θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα κορυφωθεί την Κυριακή, οπότε και τα φαινόμενα θα γενικευτούν σε όλη τη χώρα, ενώ θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Την Δευτέρα θα διατηρηθεί βροχερό το σκηνικό του καιρού στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο με λίγα χιόνια και πάλι στα ΒΔ και σποραδικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα.

Από την Τρίτη οι άνεμοι γυρνάνε σε βοριάδες και η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά 5-6 βαθμών σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ από το βράδυ αναμένεται να χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (π.χ Φλώρινα). Με αρκετό κρύο και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, κυρίως την Τρίτη και Τετάρτη, θα κυλίσει ο καιρός έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τη θερμοκρασία σε χειμερινά πλέον επίπεδα, να μην ξεπερνάει τους 8-10 βαθμούς στα κεντρικά και τους 6-8 στα βόρεια ηπειρωτικά.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο από τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα:

Ο καιρός στην Φθιώτιδα
Για σήμερα Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς.

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν.Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ ασθενείς αρχικά, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε ΒΔ 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 10-12 βαθμούς.

Την Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς.

Ο καιρός στην Ελλάδα
Το Σάββατο στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα. Στη βόρεια Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και προς το απόγευμα καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία. Στα ανατολικά ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τέλος, στις Κυκλάδες, Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και πιθανόν στο Ιόνιο τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7-21 βαθμούς και στο Αιγαίο-Κρήτη από 13-21 βαθμούς.

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας από τα 1400-1500μ και άνω. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Δευτέρα στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στα βόρεια από το απόγευμα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας από τα 1400-1500μ και άνω, αλλά από το βράδυ θα χιονίσει και στα πεδινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB