• Εκτύπωση

Λαμία: Σε επιφυλακή για τον Σπερχειό που "φουσκώνει" επικίνδυνα - Διέκοψαν την κυκλοφορία στο ρέμα του Ξηριά



Τα νερά που έρχονται είναι πολλά και ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να ΜΗΝ είναι τόσο θυμωμένος μαζί μας ο Σπερχειός...


Η βροχή που πέφτει ασταμάτητα μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο η τροχαία είναι στο πόδι και ελέγχει συνεχώς την στάθμη του Σπερχειού σε όλες τις γέφυρες κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού.

Η στάθμη έχει ανάβει και η βροχή τις επόμενες ώρες θα είναι ακόμη πιο δυνατή κάνοντας έτσι τα πράγματα πιο δύσκολα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Η τροχαία Λαμίας νωρίς χθες το μεσημέρι διέκοψε την κυκλοφορία στον Ξηριά, στο χείμαρρο που οδηγεί προς τη Ροδίτσα, τοποθετώντας κώνους και κορδέλες στο σημείο.

Κάποιοι "έξυπνοι" όμως πήραν τους κώνους και έκοψαν τις κορδέλες. Οι αστυνομικοί της τροχαίας τοποθέτησαν και πάλι στο χείμαρρο κώνους και κορδέλες διακόπτοντας εκ νέου την κυκλοφορία και καλούν τους οδηγούς να μην ρισκάρουν περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο, γιατί μπορεί να βρεθούν στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία του LamiaReport.

Πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, λίγο μετά το Σταυρό, αλλά και σε άλλα σημεία, όπου ο δρόμος "κρατάει" νερά που μετατρέπονται σε παγίδες για τους οδηγούς.

Προσοχή χρειάζεται επίσης από τους οδηγούς που κινούνται, από Λαμία προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο, γιατί εκτός από την έντονη βροχόπτωση υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης και υπάρχει επίσης πιθανότητα κατολισθήσεων.

Κατολίσθηση τη νύχτα στο Ασπρονέρι από τη συνεχή βροχόπτωση
Η κατολίσθηση έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών και συγκεκριμένα στο 170χλμ, στο ύψος του Ασπρονερίου κοντά στις κατασκηνώσεις.

Από τα βράχια που είχαν πέσει στο δρόμο έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και αυτήν την ώρα βρίσκονται στο σημείο μηχανήματα για να καθαρίσουν το οδόστρωμα.


 



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB