• Εκτύπωση

Φθιώτιδα: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια, αλλά...(ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


Δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα των φορέων, το οποίο έγινε βιαστικά και χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία....

Περισσότεροι ήταν οι επίσημοι και οι εκπρόσωποι των φορέων παρά οι κάτοικοι, που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα διόδια της Αγίας Τριάδας για αν σηκώσουν τις μπάρες και να διαμαρτυρηθούν για τις νέες αυξήσεις και τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας.

Την παρτίδα έσωσε κινητοποίηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που βρέθηκε στο σημείο με αρκετά λεωφορεία, ωστόσο θα ήταν καλύτερα αν ήταν γεμάτα με κόσμο.

Δείτε τι είπαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα διόδια της Αγ. Τριάδας στα δυο βίντεο που ακολουθούν:



 
 

 
Ανάλογη κινητοποίηση έγινε την ίδια ώρα και στα διόδια της Τραγάνας, από κατοίκους και φορείς της Λοκρίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομός Φθιώτιδας έχει φορτωθεί με πάρα πολλά διόδια, σε σχέση με άλλους νομούς και περιοχές.

Αύριο Τρίτη στις 12:00΄ το μεσημέρι, οι Βουλευτές των Νομών της Περιφέρειάς Στερεάς έχουν κληθεί στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Γενναδίου 8, Αθήνα) για να ενημερωθούν από τους φορείς για το κρίσιμο ζήτημα που αφορά τα διόδια και τον Ε – 65, με κύριο στόχο την ακύρωση στην πράξη των εν λόγω αποφάσεων.

Τέλος οι Βουλευτές καλούνται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο στο πλαίσιο των αναθεωρημένων συμβάσεων για την κατασκευή των μεγάλων οδικών έργων, όπου προβλέπονται νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που υπολογίζονται από 33% έως 60%, υιοθετώντας τις απόψεις της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων.

Δείτε φώτο:




























Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB