• Εκτύπωση

Χαμός στις εφορίες και τις τράπεζες για τα τέλη - Τι "παίζει" με την παράταση



- Ανυποχώρητος στο θέμα της παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίας εμφανίζεται από το πρωί ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης
- Πρόσθεσε βέβαια ότι αυτό δεν είναι δική του αρμοδιότητα
- Το αδιαχώρητο από το πρωί σε τράπεζες και εφορίες
- Oι εφορίες θα εξυπηρετούν και μετά τις 12.00 τους φορολογούμενους

Ο Χάρης Θεοχάρης, υποστήριξε ότι λιγότεροι από 500.000 υπόχρεοι δεν είχαν πληρώσει έως το πρωί τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Επεσήμανε ότι σε τεχνικό επίπεδο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για παράταση, σημειώνοντας όμως πως αυτό εκφεύγει της δικής του αρμοδιότητας.

Αναφορικά με τον συνωστισμό που υπάρχει στις εφορίες για τον κλειδάριθμο, είπε ότι δεν προβλέπεται να επιβληθεί κανένα πρόστιμο στους πολίτες και ότι οι σχετικές αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και μετά την αλλαγή του έτους.

Μέχρι και χθες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τα 5,5 εκατομμύρια των ιδιοκτητών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μόνο τα 4 εκατομμύρια είχαν προσέλθει για να πληρώσουν ενώ ακόμη 100.000 προτίμησαν να καταθέσουν πινακίδες.

Μέσα στις τελευταίες ημέρες μόνο περίπου 35.000 πολίτες προτίμησαν να βγάλουν σε ακινησία το αυτοκίνητο από το να πληρώσουν τα τέλη.

Τι "παίζει" με την παράταση
Επίσημη ανακοίνωση για κάποια παράταση λοιπόν δεν έχει γίνει. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί όπως πάντα την τελευταία στιγμή και αφού οι πολίτες έχουν περάσει ακόμη μια ημέρα ταλαιπωρίας.

<< Είναι απίθανο να μην δοθεί παράταση...Κάθε χρόνο έτσι γίνεται...>>, έλεγε έμπειρο στέλεχος της αγοράς στο LamiaReport και συνέχισε: << Απλά θα το ανακοινώσουν αργά το μεσημέρι, για να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν...Εξάλλου ο κ. Θεοχάρης είπε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αφήνοντας το παράθυρο της παράτασης ανοιχτό....>>.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB