• Εκτύπωση

Θέλετε να κερδίσετε ένα iPad - Δείτε πως!


Αύριο, 25/4, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για το iPad από την «Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη». Αν δεν δηλώσατε συμμετοχή, μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω Link.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν μόνιμα στον Νομό Φθιώτιδας ή στους δήμους Αλμυρού, Δελφών, Ιστιαίας – Αιδηψού, Καρπενησίου.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού που βρίσκεται στην σελίδα της  «Τεντοτεχνίας Δαουκλιώτη» στο Facebook. Μοιραστείτε τον διαγωνισμό με φίλους σας και μαζέψτε επιπλέον συμμετοχές.

Ξεκίνησε την διαδικασία συμμετοχής πατώντας στο παρακάτω κουμπί:

Ο νικητής θα ανακοινωθεί από το LamiaReport την επόμενη εβδομάδα μετά την σχετική κλήρωση.

Το iPad Mini 16GB WiFi

Πανέμορφη οθόνη, ισχυρός επεξεργαστής A5, κάμερα FaceTime HD, κάμερα iSight με εγγραφή βίντεο 1080p HD, ταχύτατη ασύρματη δικτύωση και πάνω από 300.000 εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να κατεβάσεις από το App Store. Το iPad mini είναι ένα iPad από κάθε άποψη και σχήμα, απλά σε ελαφρώς μικρότερο μέγεθος.



Η «Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη» είναι μια από τις παλαιότερες στον τομέα κατασκευής τεντών στην Ελλάδα. Με πολυετή εμπειρία και καταξίωση, κατασκευάζει και τοποθετεί παντός τύπου τέντες, ενώ στο κατάστημα της στην οδό Στυλίδος στην Μεγάλη Βρύση Λαμίας μπορείτε επίσης να βρείτε μια πληθώρα επιλογών με έπιπλα κήπου, επαγγελματικές ομπρέλες, περσίδες και rollers εσωτερικού χώρου, υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.




«Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη»

Οδός Στυλίδος, Μεγάλη Βρύση, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 24492



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB