2η Συνάντηση Νέων Τεχνολογιών, Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην πόλη μας η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Νέων Τεχνολογιών, Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας που συνδιοργανώνουν το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και χομπίστες να δουν από κοντά αξιόλογες τεχνολογικές κατασκευές και εφαρμογές από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με την παρουσίαση των εκθεμάτων θα πραγματοποιηθεί και ειδικό σεμινάριο(Arduino) για την ανάπτυξη σύγχρονων εφαρμογών αυτοματισμών, ρομποτικής, κλπ.

Ένας από τους στόχους της εκδήλωσης είναι και η προώθηση νέων ιδεών για τεχνολογικές εφαρμογές στο χώρο της αγοράς και των επιχειρήσεων.Οι εκπαιδευτικοί ειδικότερα μπορούν να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να μπουν οι τεχνολογίες αυτές (π.χ. εκπαιδευτική ρομποτική) στο σχολείο ώστε να αναπτυχθούν περισσότερο οι δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Η εκδήλωση είναι ιδανική και για αρχάριους στο χώρο της τεχνολογίας αφού μπορούν να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκινήσουν. Η 2η Πανελλήνια συνάντηση θα διεξαχθεί στο χώρο της ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από τις 2 έως τις 4 Μαΐου 2014.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα 3 έως 4 Μαΐου θα διεξαχθεί και το 7ο Συνέδριο Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (FOSSCOMM 2014) στις εγκαταστάσεις της ΣΤΕΦ (Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών) του ΤΕΙ Στερεάς. Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει παράλληλα τις εργασίες και των δύο εκδηλώσεων.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση:  http://robo.teiste.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB