• Εκτύπωση

Η συνάντηση του Hellenic VWClub στη Λαμία


Την Κυριακή 13/4 στην Λαμία και συγκεκριμένα στην περιοχή της έκθεσης έγινε συνάντηση του Hellenic VWClub.

Οι φίλοι των Volkswagen συγκεντρώθηκαν, γνωρίστηκαν και συζήτησαν για τα αγαπημένα τους οχήματα, είτε αυτά είναι στην εργοστασιακή μορφή είτε βελτιωμένα!

Αργότερα παρέα με πολύ καλή διάθεση κατευθύνθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης για να συνεχίσουν εκεί την συνάντησή τους.



Ποιό είναι το
Hellenic VWClub:


Η «Ελληνική Αγωνιστική – Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen» με διακριτικό τίτλο «Hellenic VWClub» ή «VWClub» για λόγους συντομίας, αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δημιουργήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2004, από τον Κώστα Κουταλή. Η ιδέα του ήταν να έρθει σε επαφή με τους οδηγούς και λάτρεις των οχημάτων του γερμανικού ομίλου, της Volkswagen. Εν συνεχεία το 2006 ιδρύεται μη κερδοσκοπικό σωματείο αστικού δικαίου με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της παρέας που είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Αυτά που ένωσαν όλους αυτούς τους «τρελούς» για τα VW δεν ήταν άλλα από μερικές απλές σκέψεις όπως:

§         προβολή βελτιώσεων ιδιωτών

§         δημιουργία πηγής γνώσεων για θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητα της Volkswagen,

§         ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της αυτοκίνησης στην Ελλάδα,

§         διοργάνωση συναντήσεων και εκδρομών μεταξύ των μελών για καλύτερη επικοινωνία,

§         συμμετοχή σε εκθέσεις αυτοκίνησης  π.χ. Autoexelixis, International Athens Tuning Show

§         ανταλλαγή εμπειριών και λύσεων σε τεχνικά θέματα,

§         συμμετοχή μελών σε αγώνες π.χ. Face2Face, Dragster, GTCC κλπ.

 

Όλες αυτές τις πληροφορίες αλλά και πολλές άλλες οι φίλοι του VWClub τις μοιράζονται με όλους στον δικτυακό τόπο www.vwclub.gr ή www.hellenicvwclub.gr. Έτσι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην γνωσιακή βάση δεδομένων και επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη όλο το 24ώρο.

Να σημειωθεί ότι η λέσχη δεν συσχετίζεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία Volkswagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε..

Το φόρουμ του σωματείου απαριθμεί περίπου 12.000 μέλη και διατηρεί γνωσιακή πηγή με πάνω από 200.000 άρθρα.

Η λειτουργία της λέσχης στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και την οικονομική συνεισφορά των μελών με ετήσια συνδρομή της τάξης των 30 ευρώ. Βέβαια παρόλο που όλα τα μέλη προσφέρουν απλόχερα ό,τι μπορούν οι υπεύθυνοι της λέσχης έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν μια βάση με εταιρείες που παρέχουν εκπτώσεις στα εγγεγραμμένα μέλη! Μερικές από τις προτάσεις των εταιρειών αυτών είναι αρκετά δελεαστικές και μια επίσκεψη στην σελίδα τους μπορεί να σας πείσει!

Βέβαια η «Ελληνική Αγωνιστική – Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen» εκτός από τις διάφορες τακτικές συναντήσεις της Πέμπτης ή της Κυριακής, τις Πανελλήνιες και τις Ευρωπαϊκές εκδρομές, δραστηριοποιείται και σε άλλους κοινωνικούς τομείς όπως συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, την δημιουργία Τράπεζας Αίματος, και άλλα.

 

Αν θέλετε κι εσείς να νιώσετε πιο κοντά στο Volkswagen σας τότε πατήστε γκάζι και οδηγηθείτε στην τρέλα του Hellenic VWClub!

 

 

Για το Hellenic VWClub,

Τομέας Δημοσίων Σχέσεων

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

(+30) 6999 892 582, καθημερινά 18:30 – 21:00

 

Ηλεκτρονικές Θυρίδες:

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ηλεκτρονικές Τοποθεσίες:

α) web : www.hellenicvwclub.gr ή www.vwclub.gr

β) facebook : http://www.facebook.com/groups/vwclub.gr/

γ) twitter : https://twitter.com/vwclubgr

δ) youtube : http://www.youtube.com/user/hellenicvwclub






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB