• Εκτύπωση

Δυο συλλήψεις για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων 50€ στη Λαμία


Τα είχαν κρυμμένα σε ειδική κρύπτη κάτω απ΄ το τιμόνι...

Ο λόγος για έναν 57χρονο και έναν 48χρονο, από Νίκαια και Μάνδρα Αττικής αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Λαμία, το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.


Συνελήφθησαν, χθες (14-04-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 57 και 48 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, εντόπισαν και προσήγαγαν τους δύο ημεδαπούς οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (505,70) ευρώ, μεταξύ των οποίων και τρία (3) χαρτονομίσματα των (50€) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.

Επιπλέον σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν μέσα σε ειδική κρύπτη (στο ύψος του τιμονιού του οχήματος) και κατασχέθηκαν ακόμη δεκατρία (13) χαρτονομίσματα των (50€) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω όχημα, ενώ τα δεκαέξι (16) συνολικά χαρτονομίσματα των (50€) θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB