• Εκτύπωση

Κύριοι Δήμαρχοι τι γίνεται με τα λουτρά Καλλιδρόμου ή Ψωρονέρια;


Σε λίγο διάστημα, αρχίζει και επίσημα πλέον, η προεκλογική περίοδος τόσο για τις τοπικές, όσο και για τις περιφερειακές εκλογές.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν αυτών, θα θέλαμε μέσω τον υποψηφίων αιρετών Δημάρχων της πόλης μας, να εντάξουν στις προεκλογικές των δεσμεύσεις και το τι μέλει γενέσθαι ή το τι σκέπτονται και πως, να αξιοποιήσουν τα θερμά νερά του Καλλιδρόμου κοινώς Ψωρονέρια.

Και τούτο γιατί, ενώ πολλά ακούγονται επιδερμικά και ανεπίσημα, εν τούτοις όλοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο χώρο και καθ΄όλη της περίοδο [365 ημέρες το χρόνο], τον επισκέπτονται για λουτροθεραπεία, χιλιάδες τολμώ να πω, λουόμενοι από την πόλη μας, αλλά συνάμα και από άλλες πόλεις, καθώς και αρκετοί ξένοι που διαμένουν για μέρες ακόμη και σε τροχόσπιτα, δεδομένου ότι γνωρίζουν την αξία, σημασία και χρήση των συγκεκριμένων αυτών ιαματικών πηγών, από πολλούς πολίτες της πόλης μας και της χώρας μας θα έλεγα γενικότερα.

Γι αυτό επιβάλλεται κατά την άποψή μου, να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και να δεσμευθούν οι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της πόλης μας {να υπάρξει όμως αντιστοιχία λόγου και έργων και όχι θεωρία μόνο}, να γνωρίσουν τον τρόπο ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των εν λόγω πηγών.

Αξίζει να σημειώσω, πως οι ελλείψεις και τα προβλήματα για όσους εκ των υποψηφίων Δημάρχων γνωρίζουν [αν τα έχουν επισκεφθεί ποτέ φυσικά], είναι εμφανή και ως εκ τούτου χρειάζονται άμεσες και ουσιώδεις παρεμβάσεις, προς εξυπηρέτηση των προαναφερομένων λουομένων, όπως π.χ την τοποθέτηση ενός ρολογιού, την κατασκευή τοιχίου τσιμεντένιου στη βόρεια πλευρά των πηγών, την επέκταση ει δυνατόν του υπάρχοντος στεγάστρου κ.λ.π. άλλες που ασφαλώς και δεν έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος, αλλά σίγουρα θα συμμορφώσουν - βελτιώσουν την όλη σημερινή εικόνα, που δεν τιμά εσάς σαν αιρετούς κι εμάς σαν πολίτες, στα μάτια των "ξένων" επισκεπτών και όχι μόνον.

Ψηφοφόρος




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB