• Εκτύπωση

Νότια Κορέα: Θρήνος για τους 300 αγνοούμενους από το ναυάγιο - Οι περισσότεροι ήταν μαθητές! - Καρέ - καρέ πως "κατάπιε" η θάλασσα το πλοίο



- Λάθος υπολογισμοί από τις αρχές για τον αριθμό των αγνοουμένων
- Αρχικά έλεγαν για 104 αγνοούμενους και τώρα τους ανεβάζουν στους 300!
- Εξοργισμένοι οι συγγενείς
- Το πλοίο αρχικά έγειρε και στην συνέχεια αναποδογύρισε και βυθίστηκε εντελώς
- Μέσα στο πλοίο που βυθίστηκε στα ανοικτά της Νότιας Κορέας επέβαιναν εκατοντάδες μαθητές
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο ενός νοτιοκορεατικού οχηματαγωγού πλοίου στα ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής της Νότιας Κορέας, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αγνοούμενων που είχε ανακοινώσει νωρίτερα.

Το πλοίο μετέφερε 477 ανθρώπους, από τους οποίους 164 έχει επιβεβαιωθεί πως διασώθηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι της ακτοφυλακής. Δύο άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί πως έχασαν τη ζωή τους αφού το οχηματαγωγό παρουσίασε μεγάλη κλίση και ανατράπηκε σε κατά τα φαινόμενα ήρεμες καιρικές συνθήκες.

Το νοτιοκορεατικό υπουργείο Ασφάλειας και Δημόσιας Διοίκησης είχε ανακοινώσει πως 368 άνθρωποι είχαν διασωθεί και πως εξακολουθούσε να αγνοείται η τύχη 100, αλλά αργότερα ανακοίνωσε πως επρόκειτο για λάθος υπολογισμούς. Συγγενείς των αγνοουμένων, στην πλειοψηφία τους οι αγνοούμενοι είναι μαθητές, έχουν φτάσει στην περιοχή και κλαίνε και οδύρονται.


 
Το πλοίο αρχικά έγειρε αφού πρώτα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος!

Το πλοίο αρχικά έγειρε αφού πρώτα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος!
Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έστειλε ένα πλοίο για να μετάσχει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης περισσότερων από 300 επιβατών που αγνοούνται μετά την ανατροπή και βύθιση σήμερα νοτιοκορεατικού οχηματαγωγού πλοίου.
Οι Αμερικανικός Έβδομος Στόλος ανακοίνωσε ότι το USS Bonhomme Richard που μεταφέρει ελικόπτερα εκτελούσε περιπολία ρουτίνας ανοικτά των δυτικών ακτών της Νότιας Κορέας και κατευθύνεται προς την περιοχή του ναυαγίου.

Η κλίση άρχισε να μεγαλώνει και τα σωστικά συνεργεία έδιναν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν!

Η κλίση άρχισε να μεγαλώνει και τα σωστικά συνεργεία έδιναν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν!
Οι περισσότεροι από τους επιβάτες είναι μαθητές λυκείου. Ήδη 164 έχουν σωθεί. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έπεσαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας για να σωθούν. Δυο άτομα - μια γυναίκα και ένας μαθητής σκοτώθηκαν.



Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται 4 ώρες από την στιγμή που το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου.Οι νοτιοκορεατικές αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα τι προκάλεσε την βύθιση του πλοίου.

Οι σκηνές που καταγράφηκαν τις στιγμές της διάσωσης είναι συγκλονιστικές

Οι σκηνές που καταγράφηκαν τις στιγμές της διάσωσης είναι συγκλονιστικές



 


 
Τελικά το πλοίο τουμπαρε και βυθίστηκε

Τελικά το πλοίο τουμπαρε και βυθίστηκε
Οι 320 μαθητές που επέβαιναν στο πλοίο πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή στο νησί Τζεζού. Πριν να βυθιστεί το πλοίο όπως είπαν οι επιβάτες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.



 


 


 


 


newsit.gr

 



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB