• Εκτύπωση

Ξεκινά σήμερα το πρωί το 8ο τουρνουά βόλεϊ στο Χαλκιοπούλειο


Το μέλλον του βόλεϊ είναι εδώ !!!

Συναρπαστικά παιχνίδια και παιδικά χαμόγελα αλλά και πολύ ταλέντο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Κλειστό Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Λαμίας ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, με το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ που διοργανώνει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΛΑΜΙΑ».

Φιλοσοφία των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ του Γ. Σ. ΛΑΜΙΑ είναι μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν τα μικρότερα παιδιά είναι η ανάδειξη του αθλητικού ταλέντου των μικρών μαθητών των ακαδημιών, η εξάπλωση του βόλεϊ και της αθλητικής ιδέας, η ευγενική άμιλλα πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ο σεβασμός στους διαιτητές, η αναγνώριση της νίκης του αντιπάλου και η παραδοχή της ήττας τα οποία συνδυάζονται με τη χαρά του παιχνιδιού και με κοινωνικά μηνύματα όπως συνεργασία και αλληλεγγύη τα οποία είναι απαραίτητα για το άθλημα που έχουν επιλέξει αλλά και για την ίδια τους τη ζωή.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι άλλη μια εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ του Γ. Σ. ΛΑΜΙΑ αποτελεί αφορμή για να γεμίσει το κλειστό του Δ. Α. Κ. Λαμίας, από παιδικά χαμόγελα, υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής και πολλών μπαλονιών.

Έτσι διοργανώνει το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΙ για ηλικίες από Γ΄ δημοτικού εώς και Γ' γυμνασίου με τη συμμετοχή συλλόγων όπως ο ΑΣ ΑΡΗΣ Σπερχειάδας, ο ΑΜΣ Κύνος Λιβανατών, ο Λοκρός Αταλάντης, η ΑΠΣ ΦΘΙΑ, οι ακαδημίες του ΓΣ ΛΑΜΙΑ από την πόλη της Στυλίδας και φυσικά η Λαμία. Οι αγώνες τών μικρών αθλητών θα ξεκινήσουν στις 09.00 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 14.00

Την επιμέλεια και την οργάνωση του 8ου τουρνουά ΒΟΛΕΙ έχει αναλάβει το προπονητικό team των υποδομών: Δημήτρης Μπαμπάσης, Δήμητρα Ζαχαρή και Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, καθώς και οι έφοροι του συλλόγου: Ελένη Χασιώτη και Κώστας Κονδυλόπουλος.






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB