Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Οίτης 2014 –Συναυλίες και Θέατρα


Για 8η συνεχόμενη χρονιά στα Λελέϊκα Υπάτης θα φιλοξενηθεί το Φεστιβάλ Οίτης 2014, το μοναδικό σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα Φεστιβάλ της περιοχής μας

Η πρώτη συναυλία που θα ανοίξει το φετινό πρόγραμμα είναι στις αρχές Ιουνίου με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Live της Νατάσσας Μποφίλιου και θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των συναυλιών με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μαζί επί σκηνής, Ο Διονύσης Σαββόπουλος επιστρέφει στο Φεστιβάλ μαζί με τον Μουζουράκη, Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη. Ο Θάνος Μικρούτσικος θα μας ξανάρθει έχοντας βέβαια μαζί του την Ρίτα Αντωνοπούλου αλλά και τον Γιάννη Κότσιρα! Το πρόγραμμα των συναυλιών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα.

Όσον αφορά το Θέατρο και φέτος οι θεατρόφιλοι θα απολαύσουν και θα χειροκροτήσουν μεγάλα ονόματα όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Ελένη Ράντου, Κάτια Δανδουλάκη και πολλοί άλλοι αγαπητοί ηθοποιοί.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και παιδικές θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με την Κάρμεν Ρουγγέρη, το θέατρο του Νέου Κόσμου κ.ά

Το LamiaReport όπως όλα τα τελεευταία χρόνια, θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Οίτης και θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλα τα νέα, με αφιερώματα, συνεντεύξεις και προσκλήσεις.

Δίκτυο Φεστιβάλ Υπουργείου Πολιτισμού

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΣΤΕΡΕΟΔΟΜΗ ΑΤΕ

ΧΟΡΗΓΟΣ
ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΕΕΕ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι ακόμα υπό προγραμματισμό. Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνήστε στο 2231051075


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB